Akce byla zrušena

Suvereno (SK) Live
HUDBA Hip Hop / R&B, PARTY, UMĚNÍ, TANEC

Suvereno (SK) Live

sobota 17. října od 21:00
Kiwi Music Klub, Tachov

O akci

Start 22:00

  •  SUVERENO
  • LIVE DJ - Djka Tarii
  • AFTERPARTY AŽ DO RÁNA
  • WELCOME DRINK - REDBULL + VODKA


Vstup
➥ od 16ti let
➥ předprodej: 220 Kč
➥ na místě: 250 Kč

První CD z dvojalba "Prometheus" otevírá tento titul návratem k tvrdším rapovejším skladbám, ale také k vtipným bláznivějších tématům známých ze starší Suverenovej tvorby.
Jednotka je laděná pro ortodoxnější hip hopové publikum, avšak okořeněná špetkou vychilovaných songů, které jsou zároveň předzvěstí Mood druhého CD.
To přijde uz 13.3.2020 a vy budete první a jediné publikum na západě, které jej uslyší naživo.
Výběr hostů při prvním cd je složen ze známých jmen ze Suveho předešlé tvorby, při čemž na dvojce se objeví zpravidla nová jména československé hudební scény i zajímavé experimentální spolupráce.
Suvereno je teda viac než hudba. Je to životný príbeh, skúsenosti a premena človeka, ktorý sa snaží ísť dobrým príkladom pre mladých 
Sdílej s přáteli, kamárádkami a kamárády a rozhodně nás nezapomeň sledovat ať ti nic neunikne.
těšíme se na Vás
Kiwi Bar Music Club

Vystupující

Diskografie:

2H+ Taktomalobyťataktobude (2005)

2H+ Bar Element (2006)

2H+ Premium (2007)

SUVERENO - Král vs Joker (2010)

SUVERENO - Zlatá stredná cesta mixtape (2011)

SUVERENO - Alchymista (2012)

SUVERENO - Trilógia (2013)

SUVERENO - Jednoducho (2014)

kniha SUVE - Premena (2015)

SUVERENO - H R A (2016)

kniha SUVE - Premena reedícia (2018)

SUVERENO - Prometheus l.(2019)

SUVERENO - Prometheus ll. (2020)

• HUDBA, KTORÁ POVZNÁŠA •

• HUDBA, DO KAŽDÉHO POČASIA •

společně s novým albem PROMETHEUS NECH TO ŠLAPE-NECH SA DARÍ #suvereno #suve #prometheus #novy #dvojalbum