Akce byla zrušena

Top secret - California Dreams
PŘEHLÍDKA / TANEČNÍ PARTY / Tanec

Top secret - California Dreams

sobota 2.5.2020 od 21:00
Jupiter Music & Dance bar, Hodonín

O akci

Dámy, připravte se na vzrušující představení a pořádnou párty! 2.5. 2020 vás totiž čeká striptýzová show skupiny California Dreams. Sexy svalovci si pro vás připravili nové turné, během kterého vás dostanou do varu pouhým rozepnutím knoflíčku. Během tanečně erotické show uvidíte nejen obětavé hasiče a svůdné námořníky, ale zažijete i důkladnou policejní prohlídku a další překvapení. V hlavní roli se vám představí vyrýsované postavy tanečníků, propracovaná choreografie opírající se o světoznámé hudební hity a kostýmy, které provokují ženské sexuální fantazie a touhy. Ať už si budete chtít užít nevázanou zábavu či alespoň na chvíli uniknout před každodenními starostmi, tato pánská revue vám garantuje obojí.

https://www.facebook.com/jupiterbarhodonin/

California Dreams

Skupina California Dreams vznikla začátkem roku 2009, inspirována významnou americkou striptýzovou skupinou Chipp’n’dales. Od té doby máme za sebou stovky vystoupení a tisíce fanynek, pro které se snažíme připravovat stále nové a strhující show.

Našim cílem je přinášet do života žen vzrušení a perfektní zážitky erotického nádechu a stát se tak synonymem pro kvalitu na poli pánského striptýzu v ČR.