Předprodej byl ukončen

Monkey Business & J.A.R.
KONCERT / Hudba – Pop, Rock

Monkey Business & J.A.R.

čtvrtek 26.8.2021 od 18:00
BVV - areál u Pavilonu Morava, Brno

O akci

Společný koncert Monkey Business a J.A.R., na který se všichni už tak dlouho těšíme, proběhne 26. srpna a to na brněnském výstavišti u paláce Morava, kde vybudujeme letní koncertní areál.

Mrzí nás, pokud jste se těšili na kouzelné kulisy hradu Špilberk, ale věříme, že prostředí poblíž krásného funkcionalistického pavilonu Morava je náhrada, která se Špilberku přinejmenším vyrovná, v něčem jej dost možná i předčí!

 

Těšte se na krátkohrající děcka (teprve 20 let), která se sama označují jako "mediálně přeceňovaná parta nafoukaných Pražáků (Monkey Business) žijící ve věžích ze slonoviny, kde topíc se v přepychu a odtržena od reality všedního dne pracujícího člověka holduje dekadenci, zahálce a veskrze amorálnímu způsobu života snovajíc plány, jak zkazit naši mládež,“ které vystoupí na jednom pódiu s dlouhohrajícíma děckama (už 30 let) z J.A.R., jež se chystají eskalovat dobro a zlatou fixkou podepisovat novou a kompletní kolekci svých osmi desek (Právě vyšla u Warner Music).

Vystupující

Monkey Business (CZ) – web / web J.A.R. (CZ) – web / fb

Časový harmogram

18:00 - open
19:00 - Monkey Business
20:45 - J.A.R.

Více informací

Monkey Business

Respektované seskupení kolem šiřitele funku Romana Holého (hudba, klávesy, zpěv) s výraznými hlasy Matěje Rupperta a Terezy Černochové a muzikanty Ondřejem Brouskem (klávesy), Oldřichem Krejčovsem (kytara), Pavlem Mrázkem (baskytara) a Martinem Houdkem (bicí) má na kontě devět dlouhohrajících desek s řadou hostujících domácích i zahraničních hudebníků. Za poslední z nich (Bad Times for Gentleman, 2018) získali cenu Anděl v kategorii Skupina roku.

J.A.R.

Jednotka Akademického Rapu vznikla symbolicky 17. listopadu 1989 ve složení Roman Holý (klávesy, zpěv), Oto Klempíř (rap) a Michael Viktořík (rap). Dnešní sestava nefunguje jako klasická kapela, ale jako příležitostné setkání raperů, jazzových hudebníků a producentů. Jejich poslední nahrávka (Eskalace dobra, 2017) je pořádný nářez neotřelých beatů doplněných brilantními texty. Jazz funkové uskupení dále tvoří Dan Bárta (zpěv), Miroslav Chyška (kytary), Pavel Bady Zbořil (bicí), Robert Balzar (basa) Filip Jelínek (trombón), Radek Kašpar (saxofon) a František Kop (saxofon).

Pořadatel