Předprodej byl ukončen

Setkání #suHR: Jak vychovat novou generaci IT talentů
KONFERENCE / KONGRES / PŘEDNÁŠKA / WORKSHOP / LEKCE / Byznys / Profesní

Setkání #suHR: Jak vychovat novou generaci IT talentů

úterý 3.3.2020 od 16:30
CGI, Brno

O akci

O tématu:

Jak vychovat novou generaci IT talentů

Firmy neustále bojují o každého IT specialistu a nakonec je to boj, ze kterého nikdo nevychází jako vítěz. Na setkání si ukážeme, jak na to jít jinou cestou.

CGI představí formu bootcampů, které pravidelně pořádá a kde vychovává novou generaci svých programátorů z řad běžných lidí. Na setkání se s účastníky podělí, jak taková akce v praxi vypadá a jaká může mít úskalí.

Engeto přináší na trh nové kandidáty, kteří absolvovali 3 až 6 měsíční kurzy zaměřené na IT a programování. Na setkání se dozvíte, v čem jsou tito junioři zajímavější než IT specialisté se zkušenostmi, na co se u nich zaměřit a jak s nimi pracovat.

 

O řečnících:

Martin Blaho

Martin má více než 9 let praxe v IT recruitmentu a aktuálně je z pozice Talent Acquisition Managera zodpovědný za nábor pro všechny české a slovenské pobočky společnosti CGI. 

 

Marta Říhová

Marta má více než 6 let praxe jako IT recruiter. Momentálně se jako Community Manager v ENGETO Academy zabývá komunikací s lektory, nastavováním IT kurzů a poradenstvím pro absolventy. Marta těmto absolventům poskytuje poradenství a řeší s nimi základní otázky ohledně jejich CV, prezentace na pohovoru a dalšího technického vzdělání.

 

Agenda setkání:

16:30 - 16:45 - představení #suHR, řečníků a účastníků

16:45 - 17:15 - Jak vychovat novou generaci IT talentů

17:15 - 18:00 - diskuze

18:00 - 18:30 - rozloučení a networking

 

***

1 MÍSTO ZDARMA PRO RODIČE NA RODIČOVSKÉ

Zájemce prosíme, aby se nám ozvali na akce@suhr.cz.

***

 

Těšíme se! 

#suHR tým

 

 

*Přihlášením na #suHR akce souhlasíte se Zásadami zpracování osobních údajů, které naleznete na https://suhr.cz/ochrana-osobnich-udaju/.