Předprodej byl ukončen

Festival Kolem světa v Brně
FESTIVAL / KONFERENCE / KONGRES / PŘEDNÁŠKA / Cestování / Outdoor

Festival Kolem světa v Brně

7. – 8. března 2020 od 10:00
Univerzitní kino Scala, Brno

O akci

Oblíbený cestovatelský festival KOLEM SVĚTA míří i do Brna. Ve dnech 7. a 8. března 2020 se vám na festivalu představí přes 15 cestovatelů a dobrodruhů, kteří vás budou inspirovat k vlastním akčním a dobrodružným výpravám do světa.

Více informací

Země všech kontinentů, dvacítka komentovaných projekcí, fotografie z nedostupných míst světa, cestovatelská setkání, výjimečné osobnosti. To vše i mnohem víc přináší největší cestovatelský svátek v České republice – festival Kolem světa. 

 

Zážitky z dalekých cest jsou k nezaplacení. Když pak k tomu přidáte zkušenosti a rady od cestovatelů, průvodců a fotografů je to pro každého ta nejlepší výbava na cesty. Na festivalech vystoupí zajímavé osobnosti.

Komentované projekce fotografií a videí, besedy a workshopy jsou hlavním programem festivalu. Doprovodným programem festivalu jsou jak tradiční tance z jednotlivých zemí, tak i ochutnávky exotického jídla. Festival Kolem Světa je velkým svátkem všech nadšených cestovatelů. Přijďte se zasnít nad krásnými fotografiemi a načerpat nejnovější informace z cestovatelského prostředí. 

Více informací na webových stránkách festivalu

Pořadatel