Akce byla zrušena

Podmaňte si internet
PŘEDNÁŠKA / WORKSHOP / LEKCE / Osobní rozvoj

Podmaňte si internet

čtvrtek 1.10.2020 od 14:00
Petrof Gallery, Hradec Králové

O akci

PODMAŇTE SI INTERNET 


JAK SE NEZAMOTAT DO SOCIÁLNÍCH SÍTÍ 

Zvládněte strategicky  sociální sítě, se zaměřením na Facebook. Tipy, jak budovat obsah a tvořit reklamu, aby se vaši fanoušci přestali jen kochat a začali platit. Naučíte se zanalyzovat jejich chování i potřeby a na základě této analýzy vytvoříte efektivní plán, který učiní konec všem instantním řešením. Dozvíte se spoustu fíglů a poznáte nové nástroje, které snadno převedete do praxe.


Lektorka: MGR. MICHAELA ZUMROVÁ vystudovala Žurnalistiku na FSV UK v Praze, sedm let se věnuje tištěné regionální žurnalistice, psala pro Deník a čtvrtým rokem vede redakci východočeského magazínu Quartier. Poslední tři roky se v královéhradecké agentuře FifityFifty zaměřuje na obsahový online marketing a copywriting pro drobné a střední podnikatele.

 

JAK SE EFEKTIVNĚ A EFEKTNĚ PRODAT

Hledáte důvod, proč být jako podnikatel online? Zorientujte se na internetu rychleji než konkurence. Projdete si nejdůležitější kroky, které je nutné udělat, aby vás zákazník našel, poznal, nakoupil a  také aby vám zůstal věrný. 


Lektorka: ANNA MOUCHOVÁ se online obchodování se věnuje již 8 let.Jako produktový manažer v jednom z nejúspěšnějších e-shopů ve své kategorii přispěla k přeměně zásilkového/katalogového obchodu do internetového obchodu. V současné době se věnuje expanzi do zahraničí, vlastní produktové značce a poradenstvím drobným podnikatelům v oblasti e-commerce. Je  držitelem certifikátu Dobrý web - Obsahový marketing. 


PREZENTACE V OBRAZECH 

Chcete své fotografie na sociálních sítích posunout zase o kousek dál? Kurz fotografování na sociální sítě vede blogerka Svatava Coolinářka Vašková. Svatava se věnuje fotografování jídla a to je samostatná disciplína vyžadující specifické zkušenosti. Provede vás, jak s minimálním vybavením dosáhnout maximálního výsledku. Zároveň vám bude k dispozici jako konzultantka veškerých vašich otázek týkajících se blogování či fungování na sociálních sítích FB a IG.


Lektorka: SVATAVA COOLINÁŘKA VAŠKOVÁ je fotografka, úspěšná foodblogerka, autorka knížek, lektorka fotografie. Její vášní je jídlo a to se v její práci plně odráží. Věnuje se svému blogu, vede fotografické kurzy pro Nicom, vydala dvě autorské kuchařky, je nositelkou několika ocenění za fotografickou činnost.


WORKSHOP 

realizace nově získaných vědomostí v praxi

 

 

Datum: úterý 17. 3. 2020

Místo: Petrof Gallery Hradec Králové

Začátek kurzu: 14 hodin

Konec kurzu: 18 hodin (předpokládaný konec)

Kapacita: 10 – 15 osob

 

Cena kurzu: 1.990,- pro jednu osobu