Předprodej byl ukončen

Psychoneuroimulogie: 6 dimenzí léčení poruch imunity
KONFERENCE / KONGRES / PŘEDNÁŠKA / WORKSHOP / LEKCE / Osobní rozvoj

Psychoneuroimulogie: 6 dimenzí léčení poruch imunity

čtvrtek 2.4.2020 od 18:30
Vitalvibe, Brno

O akci

  • O čem učí mladý vědní obor psychoneuroimunologie?
  • Existují interakce mezi psychickými procesy, nervovým a imunitním systémem?
  • Jak odstranit mentální a fyzickou příčinu u autoimunitních onemocnění a jiných poruch imunity jako alergie či astma?

 

Je možné, že je vnímání okolní reality prostřednictvím našich smyslů filtrováno na základě našich myšlenkových vzorců či emočních reakcí a že to ovlivňuje naše zdraví?

 

Jaký vliv má prostředí na léčení a jak s tím souvisí detox pomocí zelených řas (chlorella, spirulina, wakame, kelp apod.)?

Co znamená léčení v šesti dimenzích a jak odstranit příčiny onemocnění?

Máme naučeny strategie jak nevědomě sabotovat vlastní zdraví? Je možné, že proto se nemocí vrací? A jak to změnit?

 

Věděli jste, že existuje souvislost mezi neurologickými procesy v mozku, myšlenkami, emocemi a chováním?

Podle aktuálních výzkumů v psychoneuroimunologii a neuropsychologii je možné se naučit techniky, jak přeprogramovat negativní vzorce myšlení, které působí na hormonální rovnováhu, což má vliv i na imunitu.

Tentokrát si posvítíme zejména na alergie (i céliakii) astma, ekzémy a candidu. V poslední části přineseme informace k lupénce, crohnově chorobě, revmatoidní artritidě a roztroušené skleróze.

Více informací

Více informací: https://m.facebook.com/fractalmirrorcoaching https://www.instagram.com/chrisseraphie/ https://m.facebook.com/BalineseAngels/

CHRIS SERAPHIE

Je holistickou koučkou i lektorkou osobního rozvoje již od roku 2011. Začínala ve španělské Valencii, kde se stala osobní trenérkou v antistresovém managementu a lektorkou meditací.

Vnitřní motivace odhalovat potenciál mysli vyústila v hlubší studium a mezinárodní certifikaci v koučinku a hypnoterapii NLP.

Další praxe dovedla Chris k problematice související s holistickým osobním rozvojem, kdy se zaměřila na psychoneuroimunologii, psychosomatiku i expresivní terapie a začala přednášet v ČR, ale i Evropě.

Chris přednáší i v Asii, a protože žila na Bali s místní rodinou 7 měsíců, uvědomila si v rámci své praxe, že podvědomá mysl ukrývá klíč k sebeléčení a rozhodla se prohloubit své znalosti v psychoneuroimunologii, tradičním balinéském léčitelství, ale i východní medicíně, což byl počátek nově vznikajícího start up projektu Fractal Mirror Coaching s.r.o.

Chris se díky 6 dimenzionálnímu léčení vyléčila z několika onemocnění imunity (alergie, astma, candida a proto se poslední 3 roky zaměřuje i na biohacking různých onemocnění imunity a keto vegan výživu. Její firma podporuje balinéskou rodinu (project Balinese Angels Homestay).