Akce byla zrušena

BiGy Fest Letovice
FESTIVAL / KONCERT / PŘEHLÍDKA / VÝSTAVA / WORKSHOP / LEKCE / Hudba – Blues, Elektronika, Folk / Country, Hip-hop / Rap, Jazz, Klasika, Pop, R&B, Rock, Worldmusic / Tanec / Umění

BiGy Fest Letovice

sobota 20.6.2020 od 15:00
Zámek Letovice, Letovice

O akci

Multižánrový festival BiGy Fest nabízí to nejlepší z hudební scény - každý ročník divákům představuje laureáty prestižních hudebních ocenění (např. Anděl, Crossroads aj.).

V letošním roce se můžete těšit na nový projekt Kláry Vytiskové a také na speciální set přímo pro BiGy Fest od zpěvačky Marty Kloučkové s pianistkou Kristinou Bárta. Vystoupí také legendární kapela Švihadlo.

Díky pestrému doprovodnému programu pro všechny věkové kategorie je BiGy Fest vhodný i pro rodiny s dětmi.

Odvážná a nemainstreamová dramaturgie společně s celkově přátelskou atmosférou tvoří nezaměnitelné klima, kterým festival je mezi diváky i umělci proslulý.

Výdělek festivalu je každoročně věnován na charitativní účel.

Více informací

Hudební program se odehrává na dvou stageích - obě jsou kryté, takže nás neohrozí ani nepřízeň počasí :-).

Hlavní stage je vyhrazena kapelám. Těšit se můžete na Kláru Vytiskovou s Igorem Ochepovskym, Martu Kloučkovou s Kristinou Bárta, legendární kapelu Švihadlo, dále na jihoafrického muzikanta Geralda Clarka, kapelu Adams Emily, kapelu Radka Bagára and Feri and Gypsies a místní teenagerovskou kapelu Taste

Druhá stage je určena taneční muzice a DJs. V letošním roce vystoupí Tom Holič, Dj Bica a DJ Ezop, DJ StephunkT, z místních tradičně DJ Flower. MC Louis de Fumés představí své debutové album!

Čeká na vás pestrý doprovodný program: skákací hrad, divadélko pro nejmenší, 3D realita, workshop Cool-DJ-School, festivalové kadeřnictví, stanoviště v režii letovických skautů, prezentace loveckého psa aj.

Více informací najdete na:

www.bigyfestletovice.cz

https://www.facebook.com/events/2606760629556125/