Předprodej byl ukončen

VELKÝ PŘELET 2 aneb Proleťme bouřkou do lepších časů
KONFERENCE / KONGRES / PŘEDNÁŠKA / VÝSTAVA / Děti

VELKÝ PŘELET 2 aneb Proleťme bouřkou do lepších časů

1. dubna – 29. června 2020 od 0:00
Letecké muzeum v Kunovicích, Kunovice

O akci

VELKÝ PŘELET 2 ANEB PROLEŤME BOUŘKOU DO LEPŠÍCH ČASŮ

 

SPOJME SE, ABYCHOM TO ZVLÁDLI!

Poleťte s námi do sezony 2021 kupte si „letenku do budoucnosti“ a podpořte Letecké muzeum v Kunovicích!

 

O CO JDE?

Očekáváme, že kvůli stávající situaci způsobené koronavirem bude letošní návštěvnost muzea znatelně nižší, než byla v předchozích letech. To se samozřejmě negativně projeví na příjmech ze vstupného, díky kterým existujeme.

 

 PROČ POTŘEBUJEME VAŠI POMOC?

Jsme spolek, který není dotován ani zřizovatelem, ani státem a existuje jen díky příjmům ze vstupného a dobrovolníkům z řad fandů letecké historie. Proto se na Vás obracíme na s žádostí o podporu, prostě proto, že jsme 100% závislí na vás, návštěvnících muzea. 

Muzeum jsme začali samostatně provozovat v roce 2015. A to takřka od nuly. Za pět let provozu se nám, díky vaší přízni, podařil husarský kousek – jsme druhým nejnavštěvovanějším leteckým muzeem v ČR! A to vše pouze a jen díky Vám – bez dotací či státních příspěvků!

Nechceme spoléhat na to, že nás zachrání stát. A upřímně, ani jej nyní nechceme zatěžovat s žádostí o podporu v situaci, kdy je zřejmé, že z veřejných prostředků bude potřeba financovat životně důležité projekty. Muzeum musíme udržet i v situaci, o které víme, že nebude jednoduchá pro nikoho.

 

KDYŽ SE VŠICHNI SPOJÍ, DOKÁŽOU SE VELKÉ VĚCI!

V roce 2016 jste nám přispěli na realizaci projektu “Velký přelet aneb Stádo slonů uchem jehly“, kdy se nám, díky vaší podpoře a podpoře vašich přátel, podařilo demontovat, převézt a opět smontovat letoun Tupolev TU-154M, „Naganský expres“, který v roce 1998 přivezl olympijskou výpravu z Nagana. Dva roky jsme dojížděli každý víkend do Prahy a tam ho rozebírali šroubek po šroubku (FILM-1). Pak jsme letoun převezli přes celou republiku do Kunovic (FILM-2), kde jsme ho smontovali a v létě 2018 zpřístupnili. Ve volném čase a zcela zdarma jsme na projektu odpracovali 8 000 hodin. Jen díky vaší podpoře byl letoun zachráněn před sešrotováním!

Nastupte na palubu a staňte se součástí posádky, která proletí bouřlivými časy, s cílem bezpečně přistát v klidnějších dobách. Budeme velmi rádi, když se připojíte k naší výzvě a zúčastníte se s námi Velkého přeletu 2. 

 

CO MŮŽETE UDĚLAT?

Pokud si zakoupíte některou z „letenek“ zde v on-line předprodeji, pomůžete nám získat finance potřebné k udržení muzea v době, kdy musí být pro veřejnost uzavřené, či bude omezen jeho provoz.

Zakoupením „letenky“ získáte vstupenku do muzea s platností ode dne jeho otevření až do konce sezony 2021. Jako bonus pak dostanete přístup do sekce VIRTUÁLNÍ PROHLÍDKA, ve které si budete moct několik našich exponátů prohlédnout z pohodlí domova i ve 3D.

Po přistání Velkého přeletu 2 dostanete při osobní návštěvě muzea navíc ještě malý dárek, jako poděkovaní za to, že jste si pro svůj let vybrali naši společnost.

 

CO OBSAHUJÍ LETENKY? /DONORSKÉ VSTUPNÉ/

 

  • CHECK IN /1x vstup 1 osoba + virtuální prohlídka + dárek/ 100 Kč
  • CARGO /1x vstup 2 osoby + virtuální prohlídka + dárek/ 200 Kč
  • ECONOMY /1x vstup 4 osoby + virtuální prohlídka + dárek/ 500 Kč
  • PREMIUM ECONOMY /1x vstup 5 osob + virtuální prohlídka + dárek +1x komentovaná prohlídka/ 1 000 Kč
  • BUSINESS CLASS /1x vstup 5 osob + virtuální prohlídka + 5x dárek + 1x komentovaná prohlídka + 2x vyhlídkový let Blaník navijákem (1 osoba á 5 minut)/ 2 500 Kč
  • FIRST CLASS /1x vstup 5 osob + virtuální prohlídka + 5x dárek + 1x komentovaná prohlídka + 1x vyhlídkový let letadlem Vivat (1 osoba 20 minut)/ 5 000 Kč
  • COCKPIT /1x vstup 5 osob + virtuální prohlídka + 5x dárek + 1x komentovaná prohlídka + foto v kokpitu TU-154M +1x vyhlídkový let letadlem Harmony VLA (1 osoba 20 minut)/ 6 000 Kč
  • PRIVATE HELI /2x vstup 5 osob + virtuální prohlídka + 5x dárek + 2x komentovaná prohlídka + foto v kokpitu TU-154M + 1x vyhlídkový vrtulníkem Robinson (3 osoby - 5 minut)/ 8 000 Kč
  • PRIVATE PLANE /2x vstup 10 osob + virtuální prohlídka + 10x dárek +2x komentovaná prohlídka + foto v kokpitu TU-154M + 1x vyhlídkový let letadlem Cessna  (3 osoby - 20 minut)/ 10 000 Kč

 

JAK SE PŘIHLÁSIT DO VIRTUÁLNÍ PROHLÍDKY?

  • Při nákupu "letenky" zadáte vaši e-mailovou adresu.
  • Po připsání platby nám bude doručen vámi zadaný e-mail.
  • Na váš e-mail poté zašleme heslo pro přístup do virtuální prohlídky.

 

Moc vám děkujeme za podporu a věříme, že společná pomoc je v této složité době ten nejlepší způsob, jak to zvládnout.

Přejeme Vám především silné zdraví a pevné nervy.

 

Děkujeme společnostem Panopro s.r.o., techka s.r.o. za pomoc s realizací virtuálních prohlídek a smsticket s.r.o. za umožnění on-line předprodeje vstupenek (letenek) do muzea.