Předprodej byl ukončen

Pořád stejně Live z M13 - Kultura do domu
KONCERT / Hudba – Punk

Pořád stejně Live z M13 - Kultura do domu

neděle 5.4.2020 od 18:00
m13 rock hell, Brno

O akci

Více muziky do Vašich obýváků!

V rámci projektu Kultura do domu jsme pro Vás, společně s Blue Lune Productions a NetwIN Production, připravili další LIVE stream, tentokrát z brněnského m13 klubu s kapelou Pořád stejně.

Punk-rocková kapela POŘÁD STEJNĚ vznikla teprve nedávno... 1.ledna 2019. Bylo to vlastně takové novoroční předsevzetí frontmana kapely Libora, který se po předchozím působení v kapelách Covers For Lovers a Fancy Foxx rozhodl realizovat své sny a hudební nápady "ze šuplíku". Na bicí se přidal dlouholetý kamarád Marek a následně i "baskytarista na inzerát" Lukáš.
Tato trojice stihla během prvního roku natočit ve studiu sedm vlastních skladeb a odehrát několik koncertů a festivalů po celé ČR. Raketový start završilo pak vydání originálního videoklipu na melancholickou píseň "Až zase jednou..." o bloumání, depresích a konečném řešení životních situací.
Kapela a její tvorba vychází z old punkových vzorů kapel Ramones, The Clash, ale i rané tvorby Green Day. To celé postavené na českých textech a energické kytaře.
Zjistíte mimo jiné, že punk může být POŘÁD STEJNÝ a při tom pokaždé jiný. Protože PUNK přece nemá žádná pravidla.

Stream bude v neděli 5. dubna od 18:00 živě ke zhlédnutí na Youtube a Facebooku kapely Pořád stejně, na Facebooku m13 klubu, Kultura do domu a dalších.
Další program live streamů:

6.4. - Kultura do domu: T. Matonoha & Inspektor Kluzó | RockCafé online

8.4. - Kultura do domu: MYDY | Rock Café online

10.4. - Kultura do domu: Gipsy.cz | M13 online


Program pro Vás postupně naplňujeme!

Sledujte nás na oficiálním facebooku Kultura do domu: www.facebook.com/KulturaDoDomu