Předprodej byl ukončen

Krmelec Prostor / Non Stop Live Stream
DIVADLO / KONCERT / PŘEDNÁŠKA / WORKSHOP / LEKCE / Představení / Hudba / Osobní rozvoj / Děti

Krmelec Prostor / Non Stop Live Stream

7. dubna – 15. května 2020 od 11:00
Prostor (Panský dvůr), Boskovice

O akci

KRMELEC PROSTOR je live stream 24 hodin denně, 7 dní v týdnu, tedy furt. Po vzoru estonských krmelců, kde jste mohli kdykoliv během dne pozorovat ptáčky a srnky v krmítku, jsme převzali koncept krmelce i do Prostoru. Zapněte si stream kdykoliv v denní či noční hodinu a pozorujte svůj oblíbenej sál, oválný okno, klid a mír panskýho dvora. A třeba se vám poštěstí pozorovat myšku nebo plachý srnky, co se rozhodly v sále Prostoru třeba zrovna zametat podlahu, předčítat pohádky, odehrát koncert nebo předcvičovat jógu.

 

Konkrétní rozpis zvířátek, která můžete pozorovat, i aktivit, který budou předvádět vám i sobě pro potěchu, najdete jako vždy na http://prostor.wtf

nebo na facebookové události Krmelec Prostor: https://www.facebook.com/events/204103014344185/

 

Prostor jako kulturně komunitní platforma je momentálně v křehké situaci, jako ostatně většina podniků tohoto druhu. Vaše nepřítomnost v kavárně a na akcích je pro nás nejen smutná, ale i finančně zatěžující. Proto, pokud můžete a chcete, podpořte Prostor koupí symbolického občerstvení v hodnotě, jakou si sami vyberete. Vaše peníze půjdou na to, aby Prostor koronavirus ve zdraví přestál a v nejbližší možné době mohl zas roztočit svou činnost na plný obrátky.

 

Máme vás rádi, zůstaňte s náma.

Vaše zvířátka z Prostor hoodu

Další akce pořadatele

D21: Franz Kafka – Amerika - 24. května od 19:00, Prostor (Panský dvůr), Boskovice

Pořadatel

Unijazz pobočný spolek Boskovice