Předprodej byl ukončen

Online: Expedice Annapurna (8091 m) / Honza Tráva Trávníček
KONFERENCE / KONGRES / PŘEDNÁŠKA / Cestování / Outdoor

Online: Expedice Annapurna (8091 m) / Honza Tráva Trávníček

čtvrtek 16.4.2020 od 19:00
Expediční klubovna, Brno

O akci

Dali jsme hlavy dohromady a přišli jsme na to, že online přednášky mohou být jediným způsobem, jak se trochu vyhrabat z krize, kdy musíme platit v Klubovně plný nájem, ale akce i prodej občerstvení mají utrum. Zároveň rádi podpoříme i své oblíbené přednášející, kterým kononavirus také zmařil přednáškovou sezónu.

Jako dalšího online přednášejícího představujeme Honzu "Trávu" Trávníčka, který pravidelně vyprodává Expediční klubovnu!

Bude probíhat online přes Zoom, každý od nás po zakoupení vstupenky mailem obdrží pozvánku k účasti. Trávu uvidíte přes kameru, můžete chatovat, ptát se na dotazy a na své obrazovce uvidíte prezentaci plnou zajímavých fotografií. Skoro jako přímo v Klubovně :)

A o čem přednáška bude?

6. 5. 2012 stanuli dva Češi (Radek Jaroš a Honza Trávníček) na vrcholu této nejnepřístupnější a nejobávanější osmitisícovky – po téměř čtvrt století od prvního a zároveň posledního CZ výstupu.

Přijďte si poslechnout vyprávění o jejich dramatické cestě vedoucí až na vrchol (o putování Nepálem, trek pod Everest, aklimatizace na další „osmitisícovce“ Lhotse, Kathmandu, Pokhara a Annapurna,…)

Přednáší Honza Tráva Trávníček (3x na vrcholu osmitisícovky), který vám také povypráví, jaké je to lézt a cestovat s naším nejúspěšnějším alpinistou Radkem Jarošem.

Více o Expedici se dozvíte v tomto článku a nebo přímo na přednášce: https://www.honzatravnicek.cz/expedice/expedice-annapurna-2012-8091-m/