Předprodej byl ukončen

Kultura do domu: KACZI | Live z M13
KONCERT / VÝSTAVA / Hudba – Folk / Country, Worldmusic / Umění

Kultura do domu: KACZI | Live z M13

čtvrtek 9.4.2020 od 18:00
m13 rock hell, Brno

O akci

Jako další Vám pošleme do Vašich domovů energickou a talentovanou zpěvačku, skladatelku a multiinstrumentalistku KACZI!

KACZII aktuálně vydává song "Držíme spolu", který má premiéru 6.4. na YOUTUBE a dále, ve spolupráci s disco-balkánskou kapelou Circus Brothers, kterou jste mohli shlédnout v jednom z minulých streamů, nový singl s názvem Milenka.

Jak všichni víme, situace není lehká - nejen pro kulturu, ale pro celou společnost. Blue Lune Productions a NetwIN Production se Vám rozhodlo přinést v rámci projektu Kultura do domu až k vám pomocí televizních a počítačových obrazovek vaše oblíbené interprety. Chceme tak podpořit kulturu jako celek ale taky Vás, kteří sedíte doma, šijete roušky, pracujete v ordinacích, v obchodech a na dalších místech, ze kterých se v dnešní době nemůžete vydat za kulturou.

Stream bude 9. dubna od 18:00 živě ke zhlédnutí na Youtube a Facebooku kapely KACZI, pak dále na facebooku m13 klub, Blue Lune Productions, Kultura do domu.

ELEKTRONICKÝ KLOBOUK:
Chcete nás podpořit? Na stream se můžete samozřejmě dívat naprosto zdarma! Kapely a ti, kteří pro Vás, bez podpory sponzorů a na své náklady, program realizují proto budou rádi, když přispějete do "elektronického klobouku", abyste pomohli uhradit náklady na benzín, techniku, kterým se nevyhneme a pomohli tak přinášet pravidelně kulturní zážitky do Vašich domovů a všem těm, kteří se jinak za kulturou v dnešní době nedostanou!
Vaší podporou tak pomůžete projektu žít. DĚKUJEME.

Kapelu, Kulturu do domu a klub můžete podpořit do 23.4. zde:
www.kulturadodomu.cz/kaczi
nebo pošlete SMS s textem:
TICKET KACZI
na číslo 9002099
Cena SMS zprávy 99 Kč.

Další program live streamů:
10.4. Gipsy.cz ( OFFICIAL )
11.4. Ejakulující Kokos
14.4. Brass Avenue
16.4. Už jsme doma

Program pro Vás postupně naplňujeme!

Sledujte nás na oficiálním facebooku Kultura do domuwww.facebook.com/KulturaDoDomu