Předprodej byl ukončen

Online: Expedice Cho Oyu - Tibet (8201 m) / Honza Trávníček
KONFERENCE / KONGRES / PŘEDNÁŠKA / SHOW / VYSTOUPENÍ / SOUTĚŽ / ZÁPAS / ZÁVOD / Cestování / Outdoor / Sport / Stand-up / Talk show

Online: Expedice Cho Oyu - Tibet (8201 m) / Honza Trávníček

pondělí 18.5.2020 od 20:30
Expediční klubovna, Brno

O akci

S přednáškou plnou hezkých obrázků nejen z hor za vámi přijede Honza, který již stanul na vrcholu pěti osmitisícovek, včetně nejtěžších Annapurny a K2. Jaké bude srovnání s tyrkysovou bohyní? Jak bude porovnávat Nepál, Pákistán a Tibet? Jakým způsobem se organizuje akce pro 12 lidí? Jaké to je vyměnit na expedici Radka Jaroše za přítelkyni? Jak se dá zabloudit na vrcholu osmitisícovky?

---

Přinášíme další ze série online přednášek na záchranu Expediční klubovny i na podporu přednášejících. A tentokrát jsme opět pozvali Honzu Trávníčka, který u nás sklidil velký úspěch s přednáškami i online vysíláním. Dokonce jsme se domluvili na celé sérii přednášek, které najdete vypsané na našem SMS ticketu.

Přednáška bude probíhat opět přes Zoom, každý od nás po zakoupení vstupenky mailem obdrží pozvánku k účasti (rozesíláme odpoledne před akcí). Honzu uvidíte přes kameru, můžete chatovat i ptát se na dotazy. Skoro jako přímo v Klubovně :)

A kdo by měl při přednášce žízeň, může si u nás na Jezuitské 6/1 vyzvednout pivko s sebou nebo si ho nechat přivézt až domů (po Brně rozvážíme od 200,-).

---

„Za největší úspěch expedice nepovažuji to, že se tři její členové dostali na vrchol Tyrkysové bohyně. Dle mého názoru jde především o ukázku toho, že pokud táhnete za jeden provaz, lze dosáhnout nečekaného výsledku. Tím je pro mne dosažení osobního výškového rekordu nevidomého Honzy Říhy. I ostatní se společně činili, takže 8 z nás se dostalo nad hranici 7 000 m.“

7100 m – Miroslava Jirková
7500 m – Jan Říha, David Knill, Petr Mašek, Libor Uher
vrchol 8201 m – Marek Novotný, Aleš Bílek, Jan Trávníček

Cena 30-350,- podle toho, jak kdo chce a může přispět.