Předprodej byl ukončen

Online: Expedice K2 2014 (8611 m) / Honza Trávníček
KONFERENCE / KONGRES / PŘEDNÁŠKA / SHOW / VYSTOUPENÍ / SOUTĚŽ / ZÁPAS / ZÁVOD / Cestování / Outdoor / Sport / Stand-up / Talk show

Online: Expedice K2 2014 (8611 m) / Honza Trávníček

pondělí 25.5.2020 od 20:30
Expediční klubovna, Brno

O akci

Přinášíme další ze série online přednášek na záchranu Expediční klubovny i na podporu přednášejících. A tentokrát jsme opět pozvali Honzu Trávníčka, který u nás sklidil velký úspěch s přednáškami i online vysíláním. Dokonce jsme se domluvili na celé sérii přednášek, které najdete vypsané na našem SMS ticketu.

Přednáška bude probíhat opět přes Zoom, každý od nás po zakoupení vstupenky mailem obdrží pozvánku k účasti (rozesíláme odpoledne před akcí). Honzu uvidíte přes kameru, můžete chatovat i ptát se na dotazy. Skoro jako přímo v Klubovně :)

A kdo by měl při přednášce žízeň, může si u nás na Jezuitské 6/1 vyzvednout pivko s sebou nebo si ho nechat přivézt až domů (po Brně rozvážíme od 200,-).

---

Máte jedinečnou příležitost poslechnout si vysokohorské dobrodružství, které zažili členové expedice K2. 27. července 2014 stanul Honza „Tráva“ Trávníček jako 5. Čech a 200. na světě bez použití umělého kyslíku na vrcholu obávané, druhé nejvyšší hory světa – K2 (8611 m). Povedlo se mu to s Radkem Jarošem, který tímto výstupem dokončil Korunu Himaláje. Honza si zdoláním K2 odškrtnul svou už čtvrtou osmitisícovku. Nenechte si ujít tuto jedinečnou přednášku a přijďte si poslechnout vyprávění o cestě na vrchol nejtěžší hory světa.

  • Jak probíhala expedice?
  • Jaké museli kluci řešit problémy?
  • Jaké brali ohledy na jedinou ženu reportérku Lucii Výbornou?
  • Jak se vyrovnali s filmovým štábem?
  • Jak se připravit fyzicky na takovou expedici?
  • A jak psychicky?

To a mnohem více se dozvíte od samotného Trávy.

Cena 30-350,- podle toho, jak kdo chce a může přispět.