Předprodej byl ukončen

Online: Jižní Amerika 2013 (Peru a Ekvádor)/ Honza Trávníček
KONFERENCE / KONGRES / PŘEDNÁŠKA / SHOW / VYSTOUPENÍ / SOUTĚŽ / ZÁPAS / ZÁVOD / Cestování / Outdoor / Sport / Stand-up / Talk show

Online: Jižní Amerika 2013 (Peru a Ekvádor)/ Honza Trávníček

středa 27.5.2020 od 20:30
Expediční klubovna, Brno

O akci

Přinášíme další ze série online přednášek na záchranu Expediční klubovny i na podporu přednášejících. A tentokrát jsme opět pozvali Honzu Trávníčka, který u nás sklidil velký úspěch s přednáškami i online vysíláním. Dokonce jsme se domluvili na celé sérii přednášek, které najdete vypsané na našem SMS ticketu.

Přednáška bude probíhat opět přes Zoom, každý od nás po zakoupení vstupenky mailem obdrží pozvánku k účasti (rozesíláme odpoledne před akcí). Honzu uvidíte přes kameru, můžete chatovat i ptát se na dotazy. Skoro jako přímo v Klubovně :)

A kdo by měl při přednášce žízeň, může si u nás na Jezuitské 6/1 vyzvednout pivko s sebou nebo si ho nechat přivézt až domů (po Brně rozvážíme od 200,-).

---

Expediční „roadtrip“ do Ekvádoru a Peru – proložený výstupy na 6 tisícové vrcholy jižní Ameriky

Rok 2013… Měl to být rok spojený s expedicí na K2. Bohužel rekonvalescence Radka Jaroše po loňských omrzlinách na Annapurně se protáhla. Co tedy s načatým létem? Pravý čas po letech vynechat „pravou“ expedici na „osmitisícovku“ a vyrazit někam do lezecky méně profláknutých krajin. Rozhodnuto – Jižní Amerika!

„Výlet“ by se dal charakterizovat výstižně – když se něco s…, tak pořádně! V plánu bylo vylézt nějaké „šestky“, ale jak to celé dopadlo, se přijďte přesvědčit sami. Byla dobrá parta, takže o zajímavé příběhy nouze nebyla…

Kopečky: Alpamayo, Huascaran, Chimborazo, Nevado Chopilcaqui