Předprodej byl ukončen

Chlap na střídačku - Autokino na Cihelně
KINO / PROJEKCE / Film

Chlap na střídačku - Autokino na Cihelně

pátek 5.6.2020 od 21:00
Autokino na Cihelně, Svitavy

O akci

Autokino najdete v areálu Cihelny Svitavy (Hálkova 2138/10, Předměstí, 568 02 Svitavy). Cena vstupenky je jednotná: 200 kč za automobil (předprodej končí ve 20:00, poté lze vstupenky zakoupit pouze na místě). Samotný areál se otevírá hodinu před začátkem promítání. Prosíme všechny účastníky, aby přijeli s dostatečným předstihem.

V areálu bude obsluha, která vám ukáže, kam máte zaparkovat. Buďte prosím trpěliví a ohleduplní k ostatním.

K dispozici bude i občerstvení (červená maringotka Kavárny v parku), mobilní toalety a odpadkové koše

Jak naladím zvuk? Na autorádiu si naladíte FM frekvenci 96,7 MHz. Pokud nemáte v autě rádio nebo se bojíte o baterii, můžete použít mobil s připojenými sluchátky. Stačí si stáhnout funkční aplikaci, která chytá FM signál.

Co mám dělat po skončení promítání? Areál prosíme opouštějte ihned. Obsluha při odjíždění už auta nijak nekoriguje.

 

ČR 2020 • 109 min • režie: Petr Zahrádka • od 12 let • komedie • 

Již patnáct let št'astně vdaná Zuzana jednoho dne zjistí, že má její manžel Jiří delší dobu poměr s jinou ženou. Zuzana neváhá a rozhodne se svou sokyni Lenku navštívit a učinit jí tak trochu netradiční návrh. Její plán je přímo skandální. Navrhne jí totiž, že si rozdělí péči o Jirku a udělají z něj tak chlapa na střídačku. Lenka nakonec souhlasí a obě ženy představí tento nový způsob života Jirkovi. Tedy spíše ho postaví před hotovou věc. Co se všem zdá zpočátku jako perfektní plán, tedy jeden týden se svou ženou, ten druhý zase s milenkou, se nakonec může ukázat jako noční můra pro všechny

 

Více informací

www.kultura-svitavy.cz

Pořadatel

Středisko kulturních služeb města Svitavy

www.kultura-svitavy.cz