Předprodej byl ukončen

Křimické léto v Roští: Electric Therapy, Arzzen
KONCERT / VÝSTAVA / Hudba – Rock / Umění

Křimické léto v Roští: Electric Therapy, Arzzen

středa 24.6.2020 od 19:00
Restaurace U Mže, Plzeň

O akci

Další ze série akcí které jsme pro vás připravili aneb Křimické léto v Roští. Pevně věříme, že se vám bude bohatý program líbit, vybírali jsme více než pečlivě :-) Máte se na co těšit, během léta vystoupí široká škála interpretů různých žánrů a samozřejme jsme také mysleli na ty nejmenší s programem pro děti. Samozřejmě zárukou dobré nálady je spokojené břicho a tak se můžete těšit na různá kulinářská překvapení a osvěžující tekutiny s dominantou piva, které vám u nás chutná.

Hudební skupina ELECTRIC vznikla jako projekt dvou kytaristů, dnes již legendární plzeňské ALICE (zpěv Dan Bárta), a to Martina Střesky (Alice, Lucie, Pusa Davida Kollera) a Lumíra Václavíka (Generál Bass Bohouše Josefa, Alice).

Její základní filozofií je hrát na profesionální úrovni převzaté skladby, které na ně měly během jejich více než 25ti leté hudební kariéry zásadní vliv. Převážně se jedná o pečlivě vybrané skvosty světové rockové scény, tak, aby bavily nejen muzikanty, ale především samotné publikum.

Tyto skladby jsou během vystoupení doplněny několika vlastními kusy z dílny ELECTRIC a autorskými počiny obou kytaristů z působení v jejich domovské kapele ALICE (např. Ani náhodou, Klidná, Chápej mě, Teritoriální král...) Z převzaté tvorby jsou v repertoáru zastoupeny interpreti jako např. AC/DC, Aerosmith, The Cult, Pearl Jam, Bryan Adams, U2, Foo Fighters, Soundgarden, Lenny Kravitz, The Beatles, The Who a mnoho dalších.

ARZZEN:
je rock-metalová skupina studentů středních škol, které kromě studia baví hrát a skládat tvrdší muziku.
Jsme rádi za příležitost zahrát si v Buena Vistě a věříme, že se budete dobře bavit. Na minulý koncert dorazily davy fanynek a vytvořily pořádný kotel!!! Doufáme, že tentokrát to nebude jinak :-)