Předprodej byl ukončen

Ochutnávka piva se sládkem / Stern Beer Takeover
FESTIVAL / KONFERENCE / KONGRES / PŘEDNÁŠKA / Gastro

Ochutnávka piva se sládkem / Stern Beer Takeover

čtvrtek 25.6.2020 od 19:00
Expediční klubovna, Brno

O akci

Pro všechny milovníky piva tu máme den s naším oblíbeným pivovarem Stern, který už jste mohli vyzkoušet na naší speciálové pípě.

V úterý 24. 3. 2020 obsadí tento pivovar všechny naše pípy na baru i dvě další, takže můžete ochutnávat dle libosti!

A pro zájemce máme připravenou i přednášku o tom, jak a za jakých okolností pivovar Stern vznikal, poslechnout přímo od sládka si můžete o jednotlivých pivech a v rámci vstupenky i všech 5 druhů ochutnat.

Cena 180 Kč zahrnuje přednášku (cca 60 min) s diskuzí a komentovanou degustaci 5 druhů (vždy po 2 dcl) následujících piv:

JIŽANKSÁ 11° Ležák : Poctivá jedenáctka se kterou skvěle uhasíte žízeň po sportu nebo po práci. Uvařili jsme ji tak, aby byla správně hořká, plná dobře pitelná.

Slady : Plzeňský, mnichovský, CaraHell

Chmely : Magnum, Perle

 

FRANCOUZ 11° Saison : Lehké a osvěžující pivo s přídavkem koriandru, pomerančové a grepové kůry. Saison francouzského stylu má původ na slunných farmářských polích, kde sloužil jako letní osvěžení.

Slady : Plzeňský, mnichovský, vídeňský, pšeničný 

Chmely : Willamette, ŽPČ

 

AMERIČAN 11°APA : Tohle je Amerika. Ty nejvoňavější chmely ze západního pobřeží dodávají Američanovi vyšší hořkost a příjemné aroma ještě zvýrazněné chmelením za studena.

Slady : Plzeňský, vídeňský, pšeničný, Cara Pils

Chmely : Chinook, Amarillo, Mosaic

 

Califorio 13° Amber Ale : U nás máme polotmavý ležák , Amerika má polotmavý Amber Ale. Ten spojuje lahodnou plnou chuť karamelových sladů a aroma chmelů s příjemnou bylinnou a květinovou vůní.

Slady: Plzeňský, melanoidní, CaraAmber, CarafaSpecial III

Chmely: Columbus, Cascade, Willamette

 

Anniversoury 10° Sour Ale (kyseláč) : Náš historicky první kyseláč uvařený ve spolupráci s pivovarem Brewniverse. Vařený je za pomoci laktobacilů a limetkového pyré. Pivo se podává s lístky máty.

Slady : Plzeňský, pšeničný

Chmely : Žatecký poloranný červeňák