Akce byla zrušena

Hexenšus
DIVADLO / Představení

Hexenšus

pátek 19.6.2020 od 19:30
Stadion za Lužánkami, Brno

Koná se v rámci

O akci

Na fotbalovém stadionu za Lužánkami vzniká letní divadelní scéna. Přijďte se nejen pobavit činoherní letní scénou zastoupenou pražskými divadelními soubory, ale také se pokochat dnes již "historickým" prostředím stadionu za Lužánkami.

Celá scéna se odehrává na udržovaném, krásně zeleném trávníku mezi ochozy bývalého slavného zbrojováckého stadionu.

Přijďte si tedy užít divadelní scénu pod širým nebem s welcome drinkem v ceně vstupného v podobě vína.

 

Autoři:

Producent: Petr Mácha

Hrají: Lukáš LANGMAJER, Miluše BITTNEROVÁ / alt. Jaroslava STRÁNSKÁ, Daniel ROUS, Hana ČÍŽKOVÁ, Jan Antonín DUCHOSLAV / alt. Ivo KUBEČKA, Tomáš JUŘIČKA / alt. Ivo KUBEČKA, Gábina HYRMANOVÁ

Režie: Petr Kracík

 

Ani nemusí být pátek třináctého, všechny černé kočky mohou ležet klidně za kamny a přece zafunguje zákon schválnosti-snad jedniný popsaný daleko před Murphyho. Prostě jste sama doma a rozhodnete se trochu si užít. Manžel je pryč, ať žije milenec. Avšak ouha. Milencovy funkce jsou poněkud pochablé, zato manžel funguje perfektně. Vrací se přesně ve chvíli, kdy ho nikdo nečeká. Popravdě řečeno i on by raději viděl svou ženu u tety, jak slibovala. Ale to je pouhý začátek kolotoče. Zmatená žena, zoufalý manžel čekající utajenou návštěvu, milenec ve vaně zkroucený hexenšusem a aby toho nebylo málo, zvonek ohlásí dalšího nečekaného hosta-slepého ladiče pian pana Phise. Ten snad jediný-jsa obdařen vnitřním zrakem-pochopí, že se děje cosi nekalého. A to ještě nedorazili všichni, kteří se tu z úsměvného dopuštění frašky Johna Grahama mají sejít. Nicméně až se tak stane, dobře se bavte.