Předprodej byl ukončen

Transsibiřská magistrála: Cestovatelský standup
KONFERENCE / KONGRES / PŘEDNÁŠKA / Cestování / Outdoor

Transsibiřská magistrála: Cestovatelský standup

čtvrtek 25.11.2021 od 18:00
NáPLAVKA café & music bar, Hradec Králové

O akci

S lahváčem v ruce ujeli vlakem od Finského zálivu k Japonskému moři přes 10 000 kilometrů, cestou navštívili mnoho zajímavých míst a nechali se okouzlit krásou Bajkalu. Vyslechli řadu neobyčejných příběhů od obyčejných lidí a po celou dobu poctivě ochutnávali lokální pivo i gastronomické dobroty.

Můžete se těšit na více či méně vtipné příběhy z cest, hezké fotky a snad i pár zajímavostí z navštívených míst. Nečekejte přednášku plnou historických dat a zeměpisných termínů, ale uvolněné vyprávění o zážitcích a svobodě, kterou člověk při takovém cestování zažívá.

25.11.2021 / 18:00

Vstupné: 100 kč


O BEER WITH TRAVEL:
Beer with Travel, to je Honza a Vláďa, dva kamarádi od dětství, kteří milují vlaky, cestování a pivo. Projeli přes padesát zemí světa a o zážitcích z cest píšou občas blog a sem tam knihu, vyrábí vlastní merch a dělají cestovatelský stand-up. Vyrazili vlakem na pivo za polární kruh, projeli stopem Náhorní Karabach a Arménii, navštívili Černobyl, Aralské jezero i Velkou čínskou zeď a zdolali i nejdelší vlakovou trať světa – Transsibiřskou magistrálu. V říjnu 2019 vydali svoji první knihu „Transsibiřská magistrála, aneb s pivem v ruce od Finského zálivu k Japonskému moři“. Ta vyšla pod hlavičkou vlastního vydavatelství BWT books (www.bwtbooks.cz). V lednu a únoru letošního roku podnikli „Expedici Lenka 2020“ na podporu devítileté Lenky, která trpí těžkým autismem. Vypravili se opět na východ a projeli sedm států, tentokrát ovšem vlak vyměnili za starou rezavou Felicii (http://beerwithtravel.com/lenka).