Předprodej byl ukončen

MC Gey, Prezident Lourajder (SK) + DJ support
FESTIVAL / KONCERT / TANEČNÍ PARTY / Hudba – Hip-hop / Rap, R&B

MC Gey, Prezident Lourajder (SK) + DJ support

sobota 11.7.2020 od 20:00
Panelka, Luleč

O akci

Další večer ve spolupráci Kafary a Panelky Luleč se ponese v duchu Hip Hopu.

 

MC Gey

Člověk s prapodivným jménem a ještě prapodivnějšími texty, který se vymyká všem představám o tom, jak by se měl rapper chovat, vypadat a mluvit. Originalita a nepředvídatelnost. MC Gey.

Gey s rapem začal v roce 1999, vážnější pokusy pak příšly v roce 2005 s partou Actionday Crew. Rok 2010 přinesl první sólo desku Turbulence negativních dobrot, která je v podstatě sbírkou starších nevydaných nahrávek. Rok na to se Gey náhodně potkal s Fattem a výsledkem tohoto setkání je společné album s názvem Imaginarium naprosto běžných podivností, díky kterému se MC Gey stal právoplatným členem Ty Nikdy. V roce 2014 navazuje tato dvojice druhým albem Opičí Král Vrací Úder. Rok 2016 byl pro Geye přelomový, protože vydal kritikou nejlíp ceněný album Rap-Life, který kompletně produkoval Krudanze. 

Kromě rapu se MC Gey věnuje ilustraci, grafickému designu a psaní povídek a básní. Mimoto je taky autorem legendárního Trika vod hoven.

 

Prezident Lourajder (SK)

Prezident Lourajder je MC, který je neustále na trati Bratislava - Praha. Před pár lety debutoval s EP Inaugurácia, které mu vydal Bene (Modré Hory). 

Následovaly dva vinyly pod Ajlavmjuzik (Úrad, EPčoSAvoláEP). Vyprodaný Úrad je dnes cenným sběratelským kouskem a Prezident Lourajder koncertuje s legendární kapelou Trosky. 

Vydává svůj první mixtape pod Ty Nikdy Labelem, obsahuje 14 tracků a všechny (až na jeden) je obeatoval sám Lourajder. Ve 4 věcech rapuje a zbylých 10 jsou remixy jeho oblíbených tracků. 

Má za sebu několik nominací na slovenské Radio Head Awards, 

 

 

Více informací

V předprodeji máte možnost si pořídit i lístek na dopravu (označeno jako doprava Brno). Tato se bude odvíjet od počtu prodaných lístků (dodávka, mikrobus, autobus). Odvezeme vás před koncertem z Brna (18:30 odjezd od obchodního domu Tesco u nádraží) a po skončení zpět do Brna (odjezd: 00:00). Při větším zájmu pojedou autobusy dva.

Další akce pořadatele

Anki + Wodehn - 7. června od 20:00, Kafara, Brno

Adela Mede + Natálie Pleváková - 16. května od 20:00, Kafara, Brno

yanntray + Venktovka + sxilence - 25. května od 20:00, Kafara, Brno

Onry Ozzborn + Slav - 9. června od 20:00, Kafara, Brno

Vladivojna La Chia - 4. května od 20:00, Kafara, Brno