Předprodej byl ukončen

Zkurvení Havlisti
DIVADLO / FESTIVAL / VÝSTAVA / Představení / Gastro / Umění

Zkurvení Havlisti

čtvrtek 9.7.2020 od 20:00
Panelka, Luleč

O akci

DIVADLO KOMEDIOGRAF
Divadlo jednoho autora ve spolupráci s Panelka Luleč uvádí hru:
Luboše Baláka
 

ZKURVENÍ HAVLISTI
(komedie z jedné sauny)


Miroslav Hanuš, Tomáš Měcháček a Karel Zima / Michal Bumbálek
Hubert, Bořek a Vladan chodí pravidelně do té naší krásné sauny. Prohřát se. Vyplavit toxiny a utužit zdraví. A taky si popovídat. Probrat současnou společnost. Politiku. Zdravotnictví. Ekonomiku. Fotbal. Autobazary. Evropskou unii. Raketové motory. Chemické procesy v listech rostlin. Kulturu a vatu. Trochu popřemýšlet o tom, kam se ten svět vlastně sype.
Se vzrůstající teplotou jejich těl stoupá i jejich nasazení. Angažovanost. Chvílemi se rozpálí do běla. Jak to dneska známe. Máte-li také zájem o lidstvo, tak přijďte, tihle chlapíci vás nakopnou určitě správným směrem.
Kouzelná komedie o třech mužích, kteří rozumí všemu.

Hrají Miroslav Hanuš, Tomáš Měcháček, Karel Zima / Michal Bumbálek.
Režie Luboš Balák.
Délka představení 80 minut.

Více informací

Celá hra se bude odehrávat v areálu restaurace Panelka Luleč. Před představením si můžete zakoupit speciální divadelní menu tak, aby jste si mohli nerušeně užít celé vystoupení. 

Doporučujeme přijít min. 1 hod před startem, ať si můžete vybrat nejvhodnější místa k sezení nebo to celé rovnou spojit s celodenním výletem do Lulče a koupačkou v našem supr-skvělým zatopeným lomu (dle časopisu FORBES 2019 jsme TOP 2 přírodní koupaliště v ČR).

Všechny kulturní akce připravujeme bez grantů a dotací a z holého nadšení, proto budeme rádi za jakoukoliv formu podpory, např. zakoupením našeho divadelního menu, či vypitím deseti piv a litru vína na místě :)

 

 

Děkujeme, kultuře zdar a za Panelku Vám přejeme příjemně strávený večer.

 

 

Šárka + Ondřej