Předprodej byl ukončen

Cirkusárium
DIVADLO / FESTIVAL / VÝSTAVA / Představení / Gastro / Děti / Umění

Cirkusárium

neděle 16.8.2020 od 16:00
Panelka, Luleč

O akci

Tak a konečně i něco pro ty naše malý hosty (od 3-10 let).

 

Divadlo U Plotny ve spolupráci s Restaurací Panelka Luleč uvádí hru:

 

Cirkusárium

Každé malé dítě se učí, že je třeba si čistit zuby, stříhat nehty a nedávat do pusy, co se válí po zemi. Pro ilustraci, co všechno se může stát, když to nedělají, je tu představení Cirkusárium. Tři příběhy zvířecích hrdinů velryby, lišky a hada, kteří se naučí, co je třeba, a nakonec úplně převrácený konec, protože přeci nejsme ve škole!

Dynamické divadelní představení pro děti od 3-10 let, ve kterém příběhu samy pomáhají a s humorem se učí potřebné.

 

Délka představení: 45 min

Režie, scénář, hraje: Jana Hubka Vanýsková

 

Více informací

Celá hra se bude odehrávat v areálu restaurace Panelka Luleč. Před představením si můžete zakoupit speciální divadelní menu, tentokrát přizpůsobeno těm nejmenším tak, aby jste si mohli nerušeně užít celé představení. Pro dospělý doprovod budeme mít vše, tak jak jste na Panelce zvyklí (supr jídlo, pivo, víno).

Doporučujeme přijít min. 1 hod před začátkem představení, ať si vyberete nejvhodnější místa k sezení nebo to celé spojit s celodenním výletem do Lulče a koupačkou v našem skvělým zatopeným lomu (dle časopisu FORBES 2019 jsme TOP 2 přírodní koupaliště v ČR).

 

Všechny kulturní akce připravujeme bez grantů a dotací a z holého nadšení, proto budeme rádi za jakoukoliv formu podpory, např. zakoupením našeho divadelního menu, či 38 ks zmrzlin a ledových tříští pro Vaše ratolesti :)

 

Děkujeme, kultuře zdar a za Panelku Vám přejeme příjemně strávené odpoledne.

 

 

Šárka + Ondřej