Předprodej byl ukončen

Festival Žijící srdce
FESTIVAL / KONCERT / KONFERENCE / KONGRES / PŘEDNÁŠKA / VÝSTAVA / WORKSHOP / LEKCE / Gastro / Hudba / Osobní rozvoj / Umění

Festival Žijící srdce

16. – 19. července 2020 od 13:00
Žijící Skanzen, Jindřichovice pod Smrkem

O akci

Na louce u mlýna uprostřed lesů setkání otevřených srdcí…

Smyslem festivalu je lidem připomínat témata, která oživují naše srdce, těla, vztahy, naši práci i naši přírodu. Stejně důležitým účelem festivalu je podpora Svobodné školy Ronja, v níž vidíme veliký smysl právě proto, že je to cesta, která děti vede jejich vlastním směrem. Proto jsme letos nazvali festival benefičním.

Více informací

Zveme Vás tedy již na druhý ročník Festivalu Žijící srdce, který jsme se rozhodli opět zorganizovat i díky pozitivním ohlasům z ročníku minulého. My sami jsme si zamilovali jeho rodinnou atmosféru, kterou bychom rádi udrželi i v tomto roce.

 

Můžete zakoupit vstupenky celofestivalové, denní nebo víkendové. Ty můžete pořídit se skvělou veganskou stravou (3x denně s možností vegetariánské snídaně) a nebo bez jídla - pokud si chcete jídlo připravovat sami na vašem cestovním vařiči (případně k dispozici bude jeden vařič a jedna rychlovarná konvice, ohniště a kotlík). Doporučujeme variantu s jídlem - ušetří Vám mnoho drahocenného času, který můžete strávit na programu. A ten bude letos zase našlápnutý :-).

Zakoupením vstupenky si zajistíte bohatý program plný přednášek, workshopů a koncertů. Stejně tak ale podpoříte Svobodnou školu Ronja v Jindřichovicích pod Smrkem. K tomu, aby škola mohla fungovat z dlouhodobějšího hlediska, je nutné zajistit peníze na platy průvodcům a na její lepší a pestřejší vybavení.

Děti do 120 cm mají festival zdarma s možností dokoupení polovičních porcí jídla.

Tento rok jsme se rozhodli vytvořit také rodinné vstupné na celý festival i víkend, které je vstřícné k rodinám se dvěma či třemi dětmi.

V případě, že se Vám nečekaně změní plány, vrátíme Vám do 12.července 50% vstupného, po tomto datu činí storno poplatek 90%. Vstupné je možné převést na jinou osobu.

 

A co vás tu všechno čeká? Podívejte se na program níže. Sledovat můžete i facebookovou stránku: www.facebook.com/Zijicisrdce/ postupně uveřejňovanými medailonky lektorů a naše stránky www.zijiciskanzen.cz/festival-zijici-srdce/.

Vybírat můžete z velkého množství přednášek, workshopů a koncertů. Vedle toho bude po každé snídani připravena řemeslná dílna pro děti i dospělé a po každém obědě s námi můžete zajet na výlet k jindřichovickým kamarádům, kteří mají pro Vás připravené povídání o svém hospodaření nebo o zajímavé architektuře jejich domu. Děti se u nás nudit rozhodně nebudou. Přírodní prostředí je přitáhne k volné hře a budou také moci vybírat z kreativních činností. Pro menší děti bude připraven dětský koutek ve stanu.

Pokud plánujete přijet na více dní, můžete přespat ve stanovém městečku na louce u mlýna. Musíte si s sebou tedy vzít stan a veškeré campingové vybavení. Tato volba Vám ušetří pár set korun, protože je zdarma v ceně vstupenky.

Máme pro Vás také připravené ubytování pod střechou v Jindřichovicích, které si u nás můžete zajistit za dobrou cenu. Pro tuto možnost si vyberte variantu "Ubytování na celý festival", kterou si přikoupíte k vybranému typu vystupenky. Máte-li speciální přání (např. výběr pokoje či spolubydlících), kontaktujte nás prosím na emailu: festivalzijicisrdce@seznam.cz nebo tel.776 213 236.

Další možností je zarezervovat si ubytování v penzionu nebo Airbnb blízko Jindřichovic.

https://www.murinky.cz/

https://www.penzion-u-dubu.cz/

http://ukyslika.cz

 

Kromě předplaceného jídla bude možné zakoupit jídlo v čajovně a dalších stáncích. U nich si budete moci zakoupit i něco na památku.

 

Těšíme se na Vás

Realizační tým ve složení: Ksenia, Káťa, Aleš, Marek, Honza, Mia a Zbyněk

 

Pokud byste se raději festivalu účastnili jako DOBROVOLNÍCI,

podívejte se na následující odkaz a vyplňte formulář: docs.google.com/document/d/1ineBSuNvqDcmIVI_yCw2_7CUvv7wKBobCmjVX4MyaJk/edit?usp=sharing

 

 

PROGRAM - ke stažení:

https://drive.google.com/file/d/1lG8s_1NAaKFbQUiMf8mbmjHRNEe1IVi8/view

 

 

 

Reakce od návštěvníků z loňského festivalu: "Festival byl skvělý. Tak skvělý, že byl nad úroveň festivalu a nazval bych ho spíše jako setkávání. Místo je dokonalé. Mezi lesy a háji a loukami, což vytváří tutéž atmosféru klidu pohody a souznění. Dává klid roztěkaným, dává pohodu vystresovaným, dává mír honícím se pořád za něčím a to je na tomto setkávání nejdůležitější. Protože, jak to jednou pan Dušek nazval: místo slaďuje lidská srdce a vědomí k setkávání. Až tak je místo důležité a proto si myslím, že “festival” by měl mít tuto atmosféru, do které se všichni nalaďujeme."

"Festival byl úžasný. Témata a lektoři byli správně vybraní a do budoucna bych moc ráda, aby se i někteří objevovali na festivalu pravidelně. I když jsem se zúčastnila pouze jeden den dalo mi to hodně a doufám, že příští rok přijedu na víc dní a třeba i s rodinou."