Akce byla zrušena

Všefandomová maškaráda 2020
KONCERT / PŘEHLÍDKA / TANEČNÍ PARTY / Hudba / Tanec

Všefandomová maškaráda 2020

pátek 13.11.2020 od 19:00
KD Barikádníků, Praha

O akci

Všefandomová maškaráda je tradiční dobročinný maškarní bál pořádaný Klubem Terryho Pratchetta a Star Trek fanklubem CZ Kontinuum. Výtěžek akce jde na podporu výzkumu Alzheimerovy nemoci v AD centru, které podporujeme už 10 let.
K tanci a poslechu hrají PartyLeaders. Těšít se můžete na krásné kostýmy, taneční vystoupení a bohatou tombolu.

 

Důležité upozornění

S ohledem na nařízení Vlády ČR je povinnost mít ve vnitřních prostorách zakrytá ústa i nos. Proto vyhlašujeme téma letošní Maškarády – "Rej masek". Překvapte nás i všechny ostatní nápaditými rouškami, šátky, šálami, zkrátka čimkoliv, čím lze zabránit, nebo alespoň omezit šíření kapének.

Více informací

Akci Vám přináší Zeměplocha a KTP a CZ Kontinuum Star Trek fan klub

Výtěžek z maškarního bálu bude tradičně věnován AD Centru na výzkum Alzheimerovy nemoci v České republice. Klub Terryho Pratchetta výzkum této nemoci podporuje už od roku 2011 a dosud bylo za jeho pomoci na tento výzkum přispěno několika stovkami tisíc korun.

Jak dopadne tento startrekovský výsadek na Zeměplochu, se budete muset přijít podívat. My ale víme, že k podobným výsadkům oběma směry v našem vesmíru dochází poměrně často a tento maškarní bál je toho jen dalším důkazem.

Program

  • K tanci a poslechu nám zahraje skupina PartyLeaders
  • Během přestávek mezi hudebními bloky promluví prof. MUDr. Aleš Bartoš, Ph.D. z AD Centra, proběhne tombola, několik hudebních a tanečních představení a soutěže.
  • Sponzory Všefandomové maškarády jsou Tetička z Moravy a Geekárna.
  • Velmi se těšíme na vaši účast.