Akce byla zrušena

Red Hot Chili Peppers rev. Brno & Robbie Williams rev. Brno
KONCERT / Hudba – Pop, Punk, Rock

Red Hot Chili Peppers rev. Brno & Robbie Williams rev. Brno

čtvrtek 24.9.2020 od 19:00
Kulturní dům, Kuřim

O akci

Red Hot Chili Pepers Revival // http://www.rhcprevival.cz // nejlepší český band revival této americké kapely, který pochází z Brna. Od roku 2005, kdy kapela vznikla, odehrála přes 100 koncertů a to nejen v ČR, ale i v zahraničí (Německo, Rakousko, Slovensko) a získali si mnoho příznivců i skalních fanoušků. Jejich koncert je tvořen průřezem celé tvorby RHCP. Kapela se vždy snaží o co nejautentičtější zvuk a vizuální projev, tedy včetně kostýmů a výbuchu energie, kterou hudba RHCP obsahuje.

Robbie Williams Revival Brno // http://www.rwr-brno.com // Jediná aktivně hrající živá kapela Robbie Williams revival v ČR. Na podzim roku 2014 oslavila desetileté výročí svojí existence. Během této doby odehrála tato brněnská kapela přes 300 koncertních vystoupení u nás i v zahraničí. Na koncertech můžete slyšet největší hity R. Williamse, který po 3 roky ovládal britské hitparády a i dnes patří mezi nejhranější umělce.

Vystupující

Red Hot Chili Peppers revival (CZ) – web Robbie Williams Revival Brno (CZ) – web

Více informací

Přijďte si užít koncert těchto dvou špičkových revivalů do prostor nově zrekonstruovaného kulturního domu v Kuřimi u Brna. Příjemné prostředí velkého sálu doplněné o restauraci přímo v patře naproti sálu Vám zajistí opravdu pohodový koncertní zážitek.