Předprodej byl ukončen

Babeltalk 48 (Social Media Thursday)
KONFERENCE / KONGRES / PŘEDNÁŠKA

Babeltalk 48 (Social Media Thursday)

čtvrtek 20.8.2020 od 18:30
Kavárna co hledá jméno, Praha

O akci

Opět se na vás těšíme na setkání social media profesionálů - Babeltalk s pořadovým číslem 48, ve čtvrtek 20. srpna večer v Praze. Kdo bude mluvit tentokrát?

1) Mick Griffin / Traffit - All the things wrong with Social Selling, and how to fix them!
- Social Selling je buzz-word, ale většina firem jen vzala svoje staré lead-generation metody a snaží se je naroubovat na sociální sítě. Mick vám ukáže řadu příkladů, jak se to dělá špatně - a jak by to šlo dělat líp (můžete si ho pamatovat jako top řečníka z Babelcampu 2016).

2) Michal Orsava a Michaela Lovecká / Filmagix - Jak zaujmout zákazníky inovativní formou propagace
- Jak upoutat diváka v dnešním online světě, kde je bombardován tunami obsahu? Probereme možnosti personalizace videí na konkrétní zákazníky a také interaktivní videa, projdeme virální marketingové
kampaně postavené na gamifikaci a interakci se zákazníky. Koukneme také na triková videa a další podpůrný obsah pro sociální sítě.

3) - bude upřesněno!

 

Babeltalk je akce pro všechny profesionály a nadšence do sociálních sítí a jejich využití pro firmy a instituce - v marketingu, PR i dalších oblastech. Setkání se konají vždy vždy jeden měsíc v Praze a druhý v Brně. Formát akce je jednoduchý: tři krátké prezentace na konkrétní téma, tři profesionálové z oboru, odborná diskuze a networking. Už od roku 2013.