Předprodej byl ukončen

Rituál černé luny & estatic dance: zesil svou ženskou sílu
PŘEDNÁŠKA / PŘEHLÍDKA / TANEČNÍ PARTY / WORKSHOP / LEKCE / Osobní rozvoj / Tanec

Rituál černé luny & estatic dance: zesil svou ženskou sílu

čtvrtek 20.8.2020 od 18:30
Konektor, Brno

O akci

ZÁŽITKOVÁ CEREMONIE PRO ŽENY Voláme čarodějky, víly a bohyně a ty z nás, co vnímáme, že je na čase shiftnout tento svět! Rituál černé luny s kakao cermonií a estatic dancem je tu pro zesílení ženské síly. Je čas pracovat intuicí a sdílet v kruhu žen a pít kakao z Bali.

Večer se skládá ze tří částí:

(1) ZÁMĚR UZEMNÍME TANCEM ESTATIC DANCE - Na začátku se uzemníme a očistíme, seznámíme, sepíšeme záměr a zahájíme ceremonii intuitivním tancem.

(2) KVANTOVÁNÍ DO SEBELÁSKY, SEBEVĚDOMÍ A SEBEHODNOTY - Rozdáme kakao, které podporuje otevření srdce do bezpodmínečné lásky, sebepřijetí a napojení na ženskou energii.

(3) MEDITAČNÍ RITUÁL A AFIRMACE - Naladíme transforaci směrem k našemu osobnímu záměru, kde vás Chris provede kvantovým skokem směrem k multidimenzionální lásce a 12 čakrovému tělu.

O LEKTORCE CHRIS SERAPHIE

Chris je nadšenec do komplexního rozvoje osobnosti a miluje holistický koučink, kde se zaměřuje na rozvoj osobnosti v 6 dimenzích. Její vášeň odhalovat lidský potenciál ji dovedl až do Asie, kde na Bali žila s místní rodinou a stala se místní šamankou a léčitelkou. Bali se stalo jejím 2.domovem hned po Brně :), proto se tam pořád vrací. Chris má za sebou skoro 10 let praxe, kdy studovala a učila ve 13 zemích Evropy a Asie. Její láskou je cestování a sdílení moudrosti, proto přináší neustále nové vzdělávací a transformační programy a buduje tým lidí ve své nové firmě @fractalpeople, kde ráda propojuje vědecký přístup s pradávnou moudrostí východu.

ODKAZ NA AKCI NA FB: https://facebook.com/events/s/ritual-cerne-luny-estatic-danc/383862895925485/?ti=as I

NSTAGRAM CHRIS SERAPHIE: www.instagram.com/chrisseraphie FIRMA FRACTAL PEOPLE: www.facebook.com/fractalpeople

Další akce pořadatele

Úplňková kakao ceremonie: kvantování, intuice a imaginace - 31.10.2020 od 18:00, RestartujSe, Brno