Předprodej byl ukončen

Rychle a zběsile: Hobbs a Shaw - Autokino na Cihelně
KINO / PROJEKCE / Film

Rychle a zběsile: Hobbs a Shaw - Autokino na Cihelně

pátek 25.9.2020 od 19:30
Autokino na Cihelně, Svitavy

O akci

Autokino najdete v areálu Cihelny Svitavy (Hálkova 2138/10, Předměstí, 568 02 Svitavy). Cena vstupenky je jednotná: 200 kč za automobil (předprodej končí v 18:00, poté lze vstupenky zakoupit pouze na místě). Samotný areál se otevírá hodinu před začátkem promítání. Prosíme všechny účastníky, aby přijeli s dostatečným předstihem.

V areálu bude obsluha, která vám ukáže, kam máte zaparkovat. Buďte prosím trpěliví a ohleduplní k ostatním.

K dispozici bude i občerstvení (červená maringotka Kavárny v parku), mobilní toalety a odpadkové koše

Jak naladím zvuk? Na autorádiu si naladíte FM frekvenci 96,7 MHz. Pokud nemáte v autě rádio nebo se bojíte o baterii, můžete použít mobil s připojenými sluchátky. Stačí si stáhnout funkční aplikaci, která chytá FM signál.

Co mám dělat po skončení promítání? Areál prosíme opouštějte ihned. Obsluha při odjíždění už auta nijak nekoriguje

 

USA 2019 • 136 min • CZ titulky • režie: David Leitch • akční / krimi •

Když ti dva stanuli poprvé tváří v tvář ve filmu Rychle a zběsile 7, byla z toho nenávist na první pohled. Prodloužená ruka Spravedlnosti Luke Hobbs (Dwayne Johnson) a zběhlý agent britské tajné služby Deckard Shaw (Jason Statham) byli proti své vůli nakonec donuceni spolupracovat a navzdory nekonečné averzi se jim to poměrně dařilo. I proto je asi nemělo zaskočit, že dostali společnou zakázku na nalezení a zneškodnění jedné tajné britské agentky, která údajně přešla do nepřátelského tábora. Shaw má v téhle operaci poměrně jasnou motivaci, protože jejich společným cílem je jeho mladší sestra Hattie (Vanessa Kirby). Řečeno slovy klasika, všechno je jinak, což Hobbs i Shaw zjistí hned poté, co ji najdou. Hattie se totiž na vlastní pěst pokusila zastavit jistého pana Brixtona (Idris Elba), který usiluje o vyhlazení poloviny lidstva, a sebrala mu něco, co k tomu dost potřebuje. A protože Brixton má materiální a překvapivě i fyzickou převahu, musí vzít Hobbs i Shaw nohy na ramena. Honička vede přes deštivý Londýn, radioaktivitou zamořené okolí Černobylu až na Hobbsovu rodnou Samou v Polynésii. Jenže před některými lidmi se prostě utéct nedá.

 

Pořadatel

Středisko kulturních služeb města Svitavy

www.kultura-svitavy.cz