Předprodej byl ukončen

Burza rybiček - prodejní výstava akvarijních ryb
VÝSTAVA / Děti

Burza rybiček - prodejní výstava akvarijních ryb

sobota 26.9.2020 od 9:00
Stodola - Burza rybiček, Praha

O akci

Akvaristická prodejní výstava Burza rybiček

Zveme Vás na pražskou akvaristickou prodejní výstavu Burzu rybiček, která se koná 26.9.2020 od 9:00 do 12:00 v areálu Chvalské tvrze v Praze 9 - Horních Počernicích.

Na naší burze pořídíte akvarijní ryby, krevetky a jiné vodní živočichy přímo od chovatelů, krmivo, techniku, dekorace a další potřeby pro chovatele.

Pro milovníky bezobratlých jako jsou krevetky, šneci, raci a ráčkové budou na Burze rybiček odborníci na jejich chov se svým širokým sortimentem.


Vystavovatelé rybiček, budou tuto sobotu nabízet opět své odchovy překrásných Bojovnic pestrých, tlamovců, mečovek v nejrůznějších barevných formách, halančíků, divokých živorodek, L-sumců a mnoho dalších druhů akvarijních ryb.

Krmivo pro Vaše miláčky můžete na Burze rybiček pořídit jak živé, mražené tak sušené. U nás najdete jak dovozce krmiv, tak i samotné výrobce jako je Exot Hobby a jeho prvotřídní krmiva řady SAK.

Na své si samozřejmě přijdou i ti co chtějí aby se jim akvárium krásně zelenalo, akvarijní rostlinky u nás nabízí hned několik různých vystavovatelů a je opravdu z čeho vybírat! Najdete zde jak stonkové nebo kobercové rostlinky, dále nejrůznější druhy mechů a řasokoulí nebo nepřeberné množství Echynodorů, anubiasů a šípatek.

Přijďte se podívat, nakoupit nebo si nechat poradit od zkušených chovatelů.

Parkování v areálu nebo okolních ulicích zdarma.
Vstupné je 40,- Kč , ZTP a děti do 15 let v doprovodu zletilé osoby mají vstup zdarma.

Bližší informace o Burze rybiček najdete na https://www.burzarybicek.cz nebo Facebooku https://www.facebook.com/burzarybicek/