Akce byla zrušena

MIMO Space | New Men´s Fashion Show
PŘEDNÁŠKA / VÝSTAVA / Byznys / Profesní / Umění – Design

MIMO Space | New Men´s Fashion Show

pátek 2.10.2020 od 18:30
Václavské náměstí, Praha

O akci

(ENGLISH VERSION BELOW)

>>> Z DŮVODŮ AKTUÁLNÍ RIZIKOVÉ SITUACE KOLEM COVID-19 PROBĚHNE FASHION SHOW VIRTUÁLNĚ. LIVE STREAM BUDE ZDARMA. VÍCE INFORMACÍ NA FACEBOOKOVÉ UDÁLOSTI (LINK).<<<

NOVÁ NOSITELNÁ PÁNSKÁ FASHION od progresivní české módní tvůrkyně Moniky Vaverové pro ty, co mají koule!

Nenech si diktovat vzhled trendy, které se mění jak počasí. Udávej EPICKÝ styl s novou limitovanou kolekcí pro chlapy, kteří se nebojí mít vlastní styl. Unikátní autorská kolekce #BeTheHero v tobě probudí superhrdinu 

Inspiraci pro autorskou kolekci #BeTheHero čerpala návrhářka z japonské kultury, bojových umění, komixových superhrdinů a science fiction. Vaverová postavila modely na nadčasovém designu, praktičnosti a funkčnosti.

Připoj se 2.10.2020 na LIVE STREAM naší fashion show! Rozhodli jsme se přesunout ji do onlinu, abyste si ji mohli užít z pohodlí svého gauče a nemuseli mít obavy o své zdraví ;)

------------------------------

>>>DUE TO CURRENT SITUATION AROUND COVID-19 WE HAVE DECIDED TO HOLD THE EVENT ONLINE VIA LIVE STREAM ON FACEBOOK (LINK) FOR FREE. FOLLOW THE PAGE FOR MORE INFO<<< 

NEW WEARABLE MEN´S FASHION by a progressive Czech fashion designer Monika Vaverová for all those with balls!

Don´t let fast-fashion dictate you what to wear! Pursue your EPIC style with a new LIMITED collection for all men who are not afraid to express their originality. Unique author collection #BeTheHero will awaken your inner superhero.

Inspired by Japanese culture, martial arts, comix superheroes and sci-fi. Made on the principles of timeless design, practicality and functionality.

Join the virtual launch via LIVE STREAM on October 2nd! We have decided to move the event online so that you can enjoy it from the comfort and safety of your home ;)

Více informací

Sleduj aktuality na facebookové události i náš Instagram!