Předprodej byl ukončen

Skyline
KONCERT / Hudba – Elektronika

Skyline

čtvrtek 25.11.2021 od 20:00
Fléda, Brno

O akci

SKYLINE právě vydali album ELECTRICITY a vyráží s ním na turné!
V listopadu vtrhnou na Flédu s energií, která by utáhla menší elektrárnu. Přijď se osobně zapojit do sítě a stát se jejich partnerem in crime.

Světelné meče, jumpy přes celé pódium a luxusní hlasové kombo Jacob-Marka tě provedou koncertní podobou nových songů od drzého otvíráku In Space přes holčičí alt-popový vál Melt šitý na míru Marce až po totální vypalovačku Godzilla, ve které Jacob řádí jak černá ruka.

Osmé studiovce Skyline razí cestu v pořadí již třetí videoklip (po Till The Morning Comes a Move On) Parners In Crime, který je jako vždy postaven na tanci. Režíroval ho Honya Tran z AZN Kru a hlavní role vytvořili tanečníci Eugene Nam a Simona Doleželová. Album Elektricity vyšlo 21. 8. 2020.

"Nevím proč, ale za mě je to asi naše nejuvolněnější deska. Možná je to tím, že vznikala tak dlouho, kdy se nic nehonilo na poslední chvíli a vybíralo se opravdu jen to, co nám přišlo dobré. Jsem fakt rád, že po tolika letech v kapele se nám to neomrzelo. Že pořád děláme hudbu tak, aby bavila hlavně nás a nesnažíme se za každou cenu zavděčit ostatním." (Jacob)

 

Vystupující

Skyline (CZ) – web

Pořadatel