Předprodej byl ukončen

Hra na vlka
DIVADLO / Představení

Hra na vlka

středa 23.9.2020 od 19:00
Divadlo Exil, Pardubice

O akci

Hlavní hrdina příběhu, spisovatel Paul, oživuje vzpomínky na čtyři ženy, se kterými měl vztah. Zaměřuje se na jejich dominantní vlastnosti a nevykresluje je právě lichotivě. Předkládá své partnerky čtenáři jako karikatury. Na sebe hledí nekriticky. Může mu to projít? Spisovatel zapomněl, že příběhy mohou ožít. A co teprve, když se Jiřina, Mia, Kristýna a Emma setkají? Paul přestává být pánem svého vlastního románu.

Nadsázka, humor, extrémní situace, nejen to přináší současná komedie Hra na vlka. Každý má ze svých školních let s hrou na vlka zkušenost. Kolik "oveček" Paul pochytá? Nestanou se z ovcí po chycení vlčice stejně jako v nevinné dětské hře?

Více informací

Vanda Zaplatílková Hutařová se narodila v Liberci. Vystudovala VOŠ Hereckou v Praze a Divadelní vědu na Filozofické fakultě Univerzity Karlovy. V současné době pracuje jako vedoucí souboru a dramatických kroužků na Doctrina – Podještědské gymnázium. Vedle toho si přivydělává jako režisérka a autorka dramatických textů, spolupracuje se skupinou Popojedem produkující především krátké filmy a podílí se jako šermířka na projektech skupiny Merlet.

Hrají: Ondřej  Broulík, Lenka Ježková, Karolína Chmelařová, Věra Hloušková, Simona Andrejsová. 

Režie: Alexander Andrejs

Pořadatel