Akce byla zrušena

Liberec - Slávek Král: Stopařův průvodce zeměkoulí / Standup
KONFERENCE / KONGRES / PŘEDNÁŠKA / SHOW / VYSTOUPENÍ / Cestování / Outdoor / Stand-up / Talk show

Liberec - Slávek Král: Stopařův průvodce zeměkoulí / Standup

čtvrtek 19.11.2020 od 19:00
Kino Varšava, Liberec

O akci

Slávek Král cestuje už 9 let. Dvakrát objel svět stopem a na každém obydleném kontinentu strávil minimálně půl roku. Nastopoval přes 300 000 km po více než 85 zemích světa. V listopadu vychází Slávkova první kniha „Stopařův průvodce zeměkoulí“, ve které najdeš ty nejzajímavější, nejbláznivější a nejextrémnější příběhy.
Nebaví ho sedět doma, a tak jezdí na výlety. Na každém obydleném kontinentu strávil minimálně půl roku a k tomu si dal dvě roční cesty kolem světa.
Během 7 výletů navštívil 8 divů světa, pracoval v 19 státech, dobrovolničil na víc než 40 místech a navštívil 85 zemí.
Stopnul si autobus, sanitku, pohřební auto, motorky, lodě, drogový dealery, policisty, koně i letadlo.

Z historek uvidíš například:
Ztracení v poušti (Chile), řízení kamionu (Keňa), koupání s delfíny a želvami (Havaj), učení v Africe (Tanzánie), sandboarding (Nikaragua), jízda na střeše kamionu (Botswana), výšková nemoc (Peru), selfie se slonem (Botswana), karneval v Riu de Janeiru (Brazílie), squatování na policejní stanici (Argentina), předjetí Rally Dakar (Argentina), malárie (Tanzánie), porotcem školního divadelního festivalu (Keňa), revoluce naživo (Turecko), přespání u Masajů (Tanzánie), jak nechat válet děti sudy, aby u toho zpívaly českou hymnu (Malawi), rok bydlení v autě (Nový Zéland), bungee jumping u Viktoriiných vodopádů (Zimbabwe) nebo přestopování pouště (Čína).
Slávek pořádá svůj „Travel Stand-Up Festival“ a vydává podcast „Cestování nové generace“.
Vystoupí také spolucestovatelka Corey, border kolie, která jede svůj vlastní instagram, i když zatím projela jen 27 států.
www.instagram.com/coreytraveldog
www.facebook.com/slavektravelblog
www.slavekkral.cz
www.standupy.cz