Předprodej je momentálně pozastaven, čekáme na nový termín.

Intoxikace hudbou - St.Faun, České Budějovice
KONCERT / PŘEDNÁŠKA / VÝSTAVA / WORKSHOP / LEKCE / Hudba – Folk / Country, Rock, Spirituální, Worldmusic / Osobní rozvoj / Umění

Intoxikace hudbou - St.Faun, České Budějovice

úterý 13.10.2020 od 19:00
Mikael Braids, České Budějovice

O akci

Meditační intoxikační koncert Štěpána Fauna

 

Meditace vedená hudbou se může stát branou do nového světa vlastního podvědomí a zažehnou v nás plamen pátrání po neznámém a zásadně tak ovlivnit náš život. Cest ke svému pravému Já je mnoho – cesta hudby a meditace je pozvolná, jemná, harmonická a uklidňující. Účastník meditačního koncertu má možnost se pomocí hudby a případného vedení dostat do rozšířeného stavu vědomí. Hudba je velice přirozený pomocník a navozený stav je tak mnohem jemnější než při jiných průzkumech svých skrytých možností (např. při požití látek měnících vědomí). Muzikoterapie je všehovšudy věc známá a vědou posvěcená.

 

Tato událost je odpovědí na současnou situaci u nás a ve světě. Dává možnost jít za kulturou a zároveň prohloubit prožívání hudby a celého svého života, který je za daných okolností značně limitován ve smyslu povolených aktivit.

 

Hudbou vás intoxikuje Štěpán Faun:

kytarista a muzikant. Odkojen numetalem, navázal folkem a country (a poprvé vystupoval s country kapelou Janovičtí Kanci) a pokračoval dál přes mantry a rainbow písně až k world music a spirituální hudbě (česká New Age scéna). Sdílel pódium s řadou skvělých muzikantů v čele s Vojtou Violinistou, Devou Baumbach, Pepe Danzou, Tomášem Reindlem anebo s českým reggae zpěvákem Michalem Šepsem. Štěpánova hudba je specifická změnou rytmu a žánrově se dotýká flamenca, folku, tribal a klasické hudby. Na hudebním poli je mladý Faun jedním z mála umělců, kteří založili svůj styl na čiré improvizaci – i když se v poslední době v jeho tvorbě objevují i písně s jasnější strukturou. Jisté je však to, že každá skladba, kterou uslyšíte je vždycky jedinečná, odrážející přítomný okamžik a naladění publika, prostředí a hudebníka.

Nejlépe vynikne v klidném prostředí, s maximální pozorností/zrelaxovaností posluchačů, kdy vás doslova odnese na cestu vaším vnitřním vesmírem. 10 lidí, žádný zpěv – jen hudba a jemné vedení do neprobádaných oceánů vlastního podvědomí. Současný rostoucí zájem o drobné kulturní akce je perfektním podhoubím pro nové tváře hudební scény, kterou Štěpán Faun jistě je. Na konci srpna vzniklo jeho první CD s názvem „..to be continued“ (..pokračování příště), které si můžete zdarma poslechnout na st-faun.bandcamp.com.

 

Událost je vhodná pro všechny, kteří si váží sami sebe, hudby a zachování kulturního života v České republice. Umění a krásno je nejdůležitějším prvkem individuální evoluce a zároveň prvkem zajišťujícím příčetnost v dobách, kdy vychází na povrch šílenost světa, ve kterém žijeme.

 

Předchozí zkušenost s meditací není nutná, mnohdy může být překážkouJ

 

Těšíme se na Vás

 

 

S sebou:

Pohodlné oblečení, deku nebo šátek na přikrytí, jogamatku (pokud nejsou v prostoru) (v průběhu večera budeme sedět, možná stát, tančit nebo ležet – to se ještě uvidí), lahev s vodou.

Cena:

Dobrovolné doporučené vstupné je 200 korun. Počet míst je značně omezen a místa budou rezervována těm, kteří zakoupí vstupenku v předprodeji. Při zaplacení více než 300 Kč si jako dárek odnesete digitální album „..to be continued“.