Předprodej byl ukončen

Online: Kyrgyzstán - v zemi nomádů a Nebeských hor
KONFERENCE / KONGRES / ONLINE / PŘEDNÁŠKA / Cestování / Outdoor

Online: Kyrgyzstán - v zemi nomádů a Nebeských hor

čtvrtek 19.11.2020 od 19:00
Oriental Lounge, Ostrava

O akci

„Kyrgyzstán je země mnoha tváří. Je to pestrobarevná a rozmanitá mozaika, která se mění doslova každou chvíli před očima. Rozsáhlé stepi a polopouště kontrastují s jezery a hlavně všudypřítomnými horami. Znatelně se změnily tváře lidí, které dávají najevo, že hranice Evropy jsou kdesi v nedohlednu. Jiné je i chování, způsob myšlení, jazyk, tradice a náboženství. Proputujeme spolu část Kyrgyzského a Kungejského Alatau, navštívíme dvě největší jezera v zemi a cestu zakončíme v hlavním městě, kde nasajeme atmosféru, vůně a chutě v rušném bazaru... Přijďte si poslechnout povídání o této zajímavé středoasijské zemi, ve které na sebe zajímavé situace a zážitky nenechají dlouho čekat.“

 

Michal Štěpánek

 

MÍSTO KONÁNÍ:

  • Po zakoupení bude e- vstupenka zaslána na váš e-mail.
  • Odkaz na živé vysílání bude zaslán na váš e-mail v den konání akce a to v 18:30, v tuto chvíli můžete rovnou vstoupit do místnosti. Vypněte si mikrofon a kameru, aby nebyl přednášející rušen. Akce se může zúčastnit max. 100 osob.
  • Přednáška bude probíhat prostřednictvím aplikace ZOOM. Pro dotazy bude ponechán prostor v samotném závěru pořadu prostřednictvím chatu. Bez instalace aplikace do PC (webové rozhraní): Launch Meeting - Join from Your Browser - Your Name (jméno, přezdívka) - zatržítko + hádanka - Join. S nainstalovanou aplikací v PC - Spustit aplikaci URL: Zoom Launcher. Podporované operační systémy (doporučené): Windows 7, 8, 8.1 a 10 (Home, Pro,Enterprise). Podporované prohlížeče: Windows - Internet Explorer 11+, Edge 12+, Firefox 27+, Chrome 30+ (doporučený).
  • Více informací: lounge@oriental.cz

Kontakt na přednášejícího

Web: www.stepynacestach.cz

Facebook: www.fb.com/stepynacestach/

Čajovna Oriental Lounge

Telefon: +420 777 788 872

E-mail: lounge@oriental.cz

Webové stránky: www.oriental-lounge.cz

Facebook: www.facebook.com/Orientalounge