Předprodej byl ukončen

Webinář: Psychedelika v terapii a seberozvoji
KONFERENCE / KONGRES / ONLINE / PŘEDNÁŠKA / WORKSHOP / LEKCE / Osobní rozvoj

Webinář: Psychedelika v terapii a seberozvoji

úterý 15.12.2020 od 18:00
Live stream, Online

O akci

Na vrchol je vynesla 70. léta a éra hipíků, dnes je tradiční společnosti netolerují. Pravdou však je, že psychedelické látky jsou tu s námi odnepaměti a jejich postavení a význam ve společnosti se neustále mění. Jejich výzkum dnes zažívá celosvětovou renesanci, a my se proto podíváme na to, jakou úlohu hrají v seberozvoji. Mají léčebné účinky a dokáží je vědci zbavit nálepky rekreačních drog? Odborník v této oblasti, Filip Tylš, nám přiblíží studie, které popisují pozitivní účinek psychedelik v léčbě některých duševních onemocnění. Tento účinek je nyní jasně rámován do metody psychedeliky – asistované psychoterapie. Spolu s tím stoupá i zájem o jejich seberozvojový potenciál, a to nejenom u uživatelů psychedelik, ale i u lidí, kteří se o ně zajímají spíše teoreticky. Přednáška se bude věnovat komplexnímu představení těchto fascinujících látek a nastíní některá úskalí spojená s jejich integrací do současné společnosti optikou autora. 

  

Filip Tylš bude poutavě vyprávět o:

– neurobiologických a psychologických mechanizmech účinku psychedelik
– studiích, které popisují pozitivní účinek psychedelik v léčbě některých duševních     onemocnění
– metodě psychedeliky – asistované psychoterapie
– seberozvojovém potenciálu těchto látek
– úskalích spojených s integrací psychedelik do současné společnosti

 

MUDr. Filip Tylš, Ph.D. 

je psychiatr a neurovědec v Národním Ústavu Duševního Zdraví, člen České psychedelické společnosti a psychoterapeut v soukromé praxi. V roce 2019 dokončil specializační vzdělávání v psychiatrii. Zaměřuje se na psychedeliky – asistovanou psychoterapii a výzkum psychedelik (EEG koreláty psychedelické zkušenosti). Absolvoval výcvik v gestalt psychoterapii a vzdělání v kalifornském výcviku na CIIS (Psychedelic-Assisted Therapies and Research Certificate Program). V roce 2017 publikoval knihu Fenomén psychedelie.

 

JAK WEBINÁŘ FUNGUJE?

— Přihlašování levou zadní: Na webinář se můžete připojit přes svůj telefon anebo        notebook, nepotřebujete k tomu žádné další technické vybavení.
— Před konáním webináře vám v den jeho konání na e-mail pošleme odkaz na              Clickmeeting, přes který se na webinář lehce připojíte. Pokud si lístek zakoupíte        v den konání webináře, odkaz vám zašleme půl hodinu před jeho začátkem
— Zážitek pro aktivní i pasivní posluchače: Do webináře se můžete aktivně zapojit a      klást otázky, ale zároveň je určený i pro ty účastníky, kteří chtějí raději jen                  poslouchat.

 

VÝHODY WEBINÁŘE:

— Zúčastnit se ho můžete z pohodlí vašeho domova anebo kanceláře .

— Na druhý den po uskutečnění webináře dostanete k dispozici záznam.

— Efektivnější využití vašeho času bez potřeby cestovat.

— Možnosti klást otázky a komunikovat s lektorem webináře.

— Na jeden vstup se může zúčastnit celá rodina.

 

Odpovědi na často kladené otázky naleznete zde:

bit.ly/Webinare_OtazkyOdpovedi

 

 

 

Další akce pořadatele

Pozoruhodné osudy prvorepublikových vil - 10.12.2020 od 18:00, Univerzitní kino Scala, Brno

Cestovatelské kino: Antarktida - 11.2.2021 od 19:00, Městská knihovna v Praze, Praha