Předprodej byl ukončen

Bez Šance Fest VII.
FESTIVAL / KONCERT / Hudba – Metal, Punk, Rock

Bez Šance Fest VII.

23. – 24. července 2021 od 18:00
Hospůdka "U Pavla", Police nad Metují

O akci

Festival Bez Šance Fest je letní benefiční hudební festival orientovaný ve stylech jako punk-rock, ska, rockabilly a hardcore, který se koná od roku 2015. Cílem festivalu je přiblížení punkové subkultury lidem, kteří ji doposud vnímají
spíše negativně a zároveň se snaží pomoci dětem, které to potřebují. Chceme spojit příjemné s užitečným a ukázat lidem, že i zábavou se dá pomáhat těm, kteří naši pomoc opravdu potřebují. Festival se taktéž vymezuje proti jakémukoliv násilí, rasismu, xenofobii, extrémismu a týrání zvířat.

Výtěžek ze vstupného bude věnován v podobě daru na Oddělení dětské hemato-onkologie Dětské kliniky FN Hradec Králové, které je jedno z osmi specializovaných pracovišť v České republice pro péči o děti se zhoubným onemocněním. Všechny vystupující kapely hrají s maximálně sníženými náklady, čímž vyjadřují podporu našeho záměru.

V roce 2021 se bude konat již sedmý ročník. Festival se uskuteční v termínu 23.-24.7.2021 v Polici nad Metují a vystoupí na něm 18 kapel.

Kromě hudebního programu, festival připravuje i doprovodný program s nabídkou sportovních aktivit, jako skate minirampa, slackline, fotbal, kubb a kulturně vzdělávací program.

Vystupující

SPS (CZ) – web Insania (CZ) – web The Fialky (CZ) – web