Předprodej byl ukončen

Webinář: Jak správně argumentovat
KONFERENCE / KONGRES / ONLINE / PŘEDNÁŠKA / WORKSHOP / LEKCE / Osobní rozvoj

Webinář: Jak správně argumentovat

úterý 19.1.2021 od 18:00
Live stream, Online

O akci

Pronikněte do tajů umění argumentace a naučte se, jak svými názory nadchnout druhé! Orientujete se v tématu, ale nevíte, jak efektivně prosadit svůj názor? Máte jasno v myšlenkách, ale neumíte jim dát ta správná slova? Necháváte se strhnout emocemi, ve kterých se váš návrh utopí? Kurz se zkušeným lektorem Martinem Poliačikem nám ukáže, jak si nahradit dojmy argumenty a jak dospět ke        komunikaci smysluplné pro nás i naše okolí. Osvojte si mechanismus vyjednávání, přesvědčování a zdůvodňování, které vynikají logickou správností, relevantností a inspirativností.

 

NA KURZU SE NAUČÍTE

— tvořit přesvědčivé argumenty a obhajovat si své postoje

— vhodně komunikovat a získat sebedůvěru v komunikaci s druhými

— správně pracovat s informacemi a daty

— vyvozovat z argumentů správné závěry

— pochopit optiku toho druhého a vytěžit z ní ve vzájemné komunikaci maximum

— přemýšlet a tvořit argumenty pod tlakem a emočním náporem

— odhalovat chyby v argumentaci a manipulační techniky

 

LEKTOR A ODBORNÝ GARANT KURZU

Martin Poliačik patří mezi průkopníky akademické debaty na Slovensku. Působil v debatním programu, který aktivně rozvíjel u studentů a učitelů kritické myšlení, argumentaci a prezentační schopnosti a byl výkonným ředitelem Slovenské debatní asociace. Učil na Montessori škole v Bratislavě. Umění argumentace se věnuje v Akademii kritického myšlení, kterou spoluzakládal. Dlouhá léta byl poslancem Národní rady Slovenské republiky. Pracoval ve Výboru pro vzdělávání, vědu, mládež a sport. Je také členem Parlamentního shromáždění Rady Evropy.

 

KOMU JE KURZ URČENÝ

Kurz je určený každému, kdo chce zlepšit své argumentační schopnosti a posunout svou komunikaci na vyšší úroveň. Kurz osloví především zaměstnance a manažery v sektorech, v nichž je třeba umět přesvědčit druhé a reagovat sebevědomě v konverzaci a argumentačních situacích.

 

JAK WEBINÁŘ FUNGUJE?

— Přihlašování levou zadní: Na webinář se můžete připojit přes svůj telefon                    anebo notebook, nepotřebujete k tomu žádné další technické vybavení. 

— Před konáním webináře vám v den jeho konání na e-mail pošleme odkaz, přes          který se na webinář lehce připojíte. Pokud si vstupenku zakoupíte v den                    konání webináře, odkaz vám zašleme půl hodinu před jeho začátkem. 

— Zážitek pro aktivní i pasivní posluchače: Do webináře se můžete aktivně zapojit        a klást otázky, ale zároveň je určený i pro ty účastníky, kteří chtějí raději jen                poslouchat. 

 

VÝHODY WEBINÁŘE:

— Zúčastnit se ho můžete z pohodlí vašeho domova anebo kanceláře.

— V nejbližších dnech po uskutečnění webináře dostanete záznam, který vám               bude k dispozici po dobu 30 dní.

— Efektivnější využití vašeho času bez potřeby cestovat.

— Možnosti klást otázky a komunikovat s lektorem webináře.

— Na jeden vstup se může zúčastnit celá rodina.

 

 Odpovědi na často kladené otázky naleznete zde:

bit.ly/Webinare_OtazkyOdpovedi