Předprodej byl ukončen

Webinář: Jak nezblbnout ze života
KONFERENCE / KONGRES / ONLINE / PŘEDNÁŠKA / WORKSHOP / LEKCE / Osobní rozvoj

Webinář: Jak nezblbnout ze života

čtvrtek 21.1.2021 od 18:00
Live stream, Online

O akci

Zorientujte se ve světě emocí a získejte nadhled nad svým životem! Uznávaný psychiatr a publicista Radkin Honzák nás provede všemi životními stádii a prostřednictvím bystrých postřehů a vtipných příhod nám přiblíží jednotlivé emoce jako strach, hněv, smutek, radost, odpor či údiv. Jeho bohaté odborné zkušenosti nás nasměřují k chápání spletitého světa emocí, které se v našem vědomí mění na pocity. Přiblížíme si, jakou úlohu v tom hraje naše rodina, nebo jaké přístupy v bádání emocí přinesli poslední dekády. Hovořit budeme o samých důležitých věcech, ale nebude u toho chybět smích!

 

MUDr. Radkin Honzák, CSc.

je popřední český psychiatr, publicista a pedagog. Na svém úspěšném blogu se vyjadřuje k současnému dění a je autorem vícera populárně-naučných knih o psychologii. Honzák vystudoval všeobecné lékařství na Univerzitě Karlově v Praze. Zabýval se výzkumem výživy, spánku a stresu. Později se specializoval na psychiatrii, psychoterapii a psychosomatický přístup. Byl členem etické komise CAHBI ve Štrasburku, vedl Oddělení lékařské psychologie, psychoterapie a psychosomatiky 1. LF UK, působil na katedře psychiatrie IPVZ a také v Psychiatrické nemocnici v Bohnicích.

 

JAK WEBINÁŘ FUNGUJE?

— Přihlašování levou zadní: Na webinář se můžete připojit přes svůj telefon                    anebo notebook, nepotřebujete k tomu žádné další technické vybavení. 

— Před konáním webináře vám v den jeho konání na e-mail pošleme odkaz, přes           který se na webinář lehce připojíte. Pokud si vstupenku zakoupíte v den konání         webináře, odkaz vám zašleme půl hodinu před jeho začátkem. 

— Zážitek pro aktivní i pasivní posluchače: Do webináře se můžete aktivně zapojit        a klást otázky, ale zároveň je určený i pro ty účastníky, kteří chtějí raději jen                poslouchat. 

 

VÝHODY WEBINÁŘE:

— Zúčastnit se ho můžete z pohodlí vašeho domova anebo kanceláře.

— Na druhý den po uskutečnění webináře dostanete k dispozici záznam.

— Efektivnější využití vašeho času bez potřeby cestovat.

— Možnosti klást otázky a komunikovat s lektorem webináře.

— Na jeden vstup se může zúčastnit celá rodina.

 

Odpovědi na často kladené otázky naleznete zde:

bit.ly/Webinare_OtazkyOdpovedi