Akce byla zrušena

Webinář: Vnitřní svět vítězů
KONFERENCE / KONGRES / ONLINE / PŘEDNÁŠKA / WORKSHOP / LEKCE / Osobní rozvoj

Webinář: Vnitřní svět vítězů

pondělí 25.1.2021 od 18:00
Live stream, Online

O akci

Co rozhoduje o vítězech mezi těmi nejlepšími? Jak se nevzdávat, i když se právě nedaří? Jak je možné ovlivnit vlastní výkon? Co nás může naučit profesionální sport o dosahování úspěchů v životě? To nám prozradí uznávaný hokejový trenér a sportovní psycholog Marian Jelínek, který spolupracoval s Jaromírem Jágrem a dále spolupracuje například s dvojčaty Plíškovými, brankářem Petrem Mrázkem a dalšími českými i zahraničními sportovci. Svoje zkušenosti kombinuje se živým zájmem o psychologii a filozofii, a ty úspěšně aplikuje v koučinku vrcholových sportovců i vrcholových manažerů. Co nás žene vpřed a co zase brzdí? Proč je důležité mít limity ve svém životě? Jak využít svůj potenciál naplno? Jak si vybudovat vnitřní odolnost? Zjistěte s námi v cenné přednášce! Uznávaný český mentor svoje zkušenosti doplní o příběhy světových i českých vítězů. 

 

Marian Jelínek bude inspirativně vyprávět o:

– tom, jak uspět a co pro to třeba udělat

– tom, jak se nevzdávat a jak (se) motivovat

– tom, jak si vybudovat vnitřní odolnost

– tom, jakou váhu má talent a jakou úsilí

– tom, jak zvyšovat výkon

– tom, jak nás může „podržet“ zdravý rozum

– tom, jak držet v rovnováze všechny složky svého vnitřního světa: talent, vůli, dovednosti a lásku k tomu, co děláme

– vrcholových sportovních a jejich cestě k úspěchu

 

PhDr. Marian Jelínek, PhD.

je uznávaný hokejový trenér, kouč, manažer a autor řady knih. Již téměř 30 let se zabývá sportovní psychologií a mentálním koučinkem. Mezi své největší trenérské hokejové úspěchy řadí zlato z MS 2005, dvakrát titul s HC Sparta Praha a Prezidentův pohár s HC Plzeň. Individuálně spolupracuje s manažery a vrcholovými sportovci jako Jaromír Jágr, tenistka Karolína Plíšková, plavec Jan Micka nebo hokejový brankář Petr Mrázek. Své mnohaleté zkušenosti využívá při přednáškách nejen asociacím a klubům napříč všemi sporty, ale také firmám z různých oborů. Je garantem oboru Psychologie pro manažery na Newton College. Je také spoluautorem projektu SportMentor, kde má online kurz o motivaci a tvorbě inspirativních přednášek se věnuje i v projektu Peak Level Academy, kde se zaměřuje na umění sebekoučinku. Jeho poslední kniha, Vnitřní svět vítězů, vyšla koncem roku 2019 a zařadila se mezi bestsellery motivační literatury.

 

JAK WEBINÁŘ FUNGUJE?

— Přihlašování levou zadní: Na webinář se můžete připojit přes svůj telefon                    anebo notebook, nepotřebujete k tomu žádné další technické vybavení. 
— Před konáním webináře vám v den jeho konání na e-mail pošleme odkaz, přes          který se na webinář lehce připojíte. Pokud si vstupenku zakoupíte v den konání        webináře, odkaz vám zašleme půl hodinu před jeho začátkem. 
— Zážitek pro aktivní i pasivní posluchače: Do webináře se můžete aktivně zapojit a      klást otázky, ale zároveň je určený i pro ty účastníky, kteří chtějí raději jen                  poslouchat. 

 

VÝHODY WEBINÁŘE:

— Zúčastnit se ho můžete z pohodlí vašeho domova anebo kanceláře.

— Na druhý den po uskutečnění webináře dostanete k dispozici záznam.

— Efektivnější využití vašeho času bez potřeby cestovat.

— Možnosti klást otázky a komunikovat s lektorem webináře.

— Na jeden vstup se může zúčastnit celá rodina.

 

Odpovědi na často kladené otázky naleznete zde:

bit.ly/Webinare_OtazkyOdpovedi

 

 

 

 

Další akce pořadatele

Pozoruhodné osudy prvorepublikových vil - 10.12.2020 od 18:00, Univerzitní kino Scala, Brno

Cestovatelské kino: Antarktida - 11.2.2021 od 19:00, Městská knihovna v Praze, Praha