Předprodej byl ukončen

Jana Uriel Kratochvílová a ILLUMINATI.CA v Kostantinkách
KONCERT / Hudba – Rock

Jana Uriel Kratochvílová a ILLUMINATI.CA v Kostantinkách

sobota 20.3.2021 od 21:00
Music club Panteon, Konstantinovy Lázně

O akci

Do Konstantinkek se po čase opět vrací zpěvačka s opravdu unikátním hlasem a světově naprosto originálním projevem, textařka a skladatelka, o které se píše a vysílá v českých médiích hlavně v souvislosti ¬ co kde a jak odpoví nebo v jakém kostýmu vystoupí a čím zase šokuje! To podstatné podle nás a fanoušků je, že koncertuje a že má stále nové a nové skladby. Jen během roku 2014 vydala 4 alba, ale to už se z médií nedozvíte. Je to veliká škoda, protože její vystoupení vždy přináší něco nového a neuvěřitelně dynamického a vzrušujícího pro všechny smysly! Svým spontánním projevem, kostýmy a líčením předbíhá suverénně a neustále tuto dobu.
Spolu s bytostně přirozenou dynamickou spontánní pohybovou kulturou, mimikou, smyslem pro humor, zájmem o mystiku a filosofii přitahuje zájem lidí nejen v Anglii, Irsku, Evropě, Japonsku a dělá nespočet rozhovorů pro světový tisk, rádia a televizní stanice i pro stále ještě nezávislý internet!
Jiří George Hrubeš - ¬ Legendární bubeník, kytarista a producent, spoluzakladatel Pražského výběru a zakladatel rockové skupiny Illuminati.ca, který je společně s textující Uriel též i hlavním skladatelským pilířem hudební tvorby. Vedle zbrusu nových songů, nebudou samozřejmě chybět ani takové super hity jako např. No a Co, V stínu kapradiny či Copánky. Koncerty obsahují převážně rockově laděné skladby, pop melodické a velmi rytmické groove songs. Součástí je i taneční expresivní seskupení MetaDance.

Vystupující

Jana Uriel Kratochvílová (CZ) – web