Předprodej byl ukončen

Webinář: Zdravé emoce - jak být šťastnější i v dnešní době
KONFERENCE / KONGRES / ONLINE / PŘEDNÁŠKA

Webinář: Zdravé emoce - jak být šťastnější i v dnešní době

pondělí 1.3.2021 od 18:00
Live stream, Online

O akci

Během naší cesty za životním štěstím a spokojeností si často neuvědomujeme, že k jejich dosažení se nestačí pouze naučit akceptovat nezdravé emoce, musíme zároveň rozvíjet ty zdravé. Je to ovšem ještě možné, když se zdá, že důvodů a příležitostí k radosti každým dnem ubývá? Zjistěte, jak budovat zdravé emoce i v době nepohody, v přednášce, kterou ocení nejen naše duše, ale i naše okolí! Známý psychiatr, adiktolog a odborník na smích, Karel Nešpor, nás s jemu typickým nekonvenčním a laskavým způsobem provede světem zdravých emocí a jejich vlivem na kvalitu našeho života. Dozvíme se, jak v sobě pěstovat důvěru, vděčnost i srdečnost, udržet si čisté svědomí a nahlížet na náročné situace z rozličných úhlů tak, abychom byli milejší ke světu i sobě samému.

 

Karel Nešpor nám ve své přednášce přiblíží:

- jak se liší zdravé a nezdravé emoce

- jak mírnit nezdravé emoce a bránit se emoční nákaze

- jaké jsou společné znaky zdravých nemocí

- co je to teorie „rozšířit a stavět“

- co jsou nejčastější zdravé emoce

- jak zdravé emoce rozvíjet a kultivovat

 

MUDr. Karel Nešpor, CSc. 

je průkopníkem léčby smíchem, jejíž technicky sám vymýšlí. Nešpor je známý odborník na léčbu návykových onemocnění, psychiatr, publicista a pedagog. Atestoval z psychiatrie, léčby návykových nemocí a psychoterapie. Je autorem řady odborných a populárních knih a často přednáší. K jeho úspěšným publikacím patří mimo jiné knihy Léčivá moc smíchu, Střízlivě, většinou vesele, Kudy do pohody, Jak být milejší a Jde to i vesele.

 

JAK WEBINÁŘ FUNGUJE?

— Přihlašování levou zadní: Na webinář se můžete připojit přes svůj telefon anebo        notebook, nepotřebujete k tomu žádné další technické vybavení. 

— Před konáním webináře vám v den jeho konání na e-mail pošleme odkaz, přes          který se na webinář lehce připojíte. Pokud vstupenkou zakoupíte v den konání          akce, odkaz na webinář vám přijde v jednom e-mailu přímo se vstupenkou.

— Zážitek pro aktivní i pasivní posluchače: Do webináře se můžete aktivně zapojit a       klást otázky, ale zároveň je určený i pro ty účastníky, kteří chtějí raději jen                   poslouchat. 

— Live stream webináře se vysílá prostřednictvím platformy Vimeo, přímo ve vašem      internetovém prohlížeči. Není proto potřebné nic instalovat, ani se nikde                    registrovat.

 

VÝHODY WEBINÁŘE:

— Zúčastnit se ho můžete z pohodlí vašeho domova anebo kanceláře.

— V nejbližších dnech po uskutečnění webináře dostanete záznam, který vám               bude k dispozici po dobu 30 dní.

— Efektivnější využití vašeho času bez potřeby cestovat.

— Možnosti klást otázky a komunikovat s lektorem webináře.

— Na jeden vstup se může zúčastnit celá rodina.

 

Odpovědi na často kladené otázky naleznete zde:

bit.ly/OtazkyOdpovediCZ