Předprodej byl ukončen

Webinář: Tomáš Sedláček: Dobro a zlo – na prahu nové dekády
KONFERENCE / KONGRES / ONLINE / PŘEDNÁŠKA

Webinář: Tomáš Sedláček: Dobro a zlo – na prahu nové dekády

středa 10.3.2021 od 18:00
Live stream, Online

O akci

Vítejte v novém desetiletí. Přetrvávající oligarchizace a nerovný přístup ke zdrojům, otupování hodnot a zapírání vědy, doznívání migrační krize, začátek krize ekonomické, hledání smyslu života v práci, technologické pokroky přepisující pravidla a do toho všeho pořádný škrt přes rozpočet v podobě koronakrize. Toto je jen málo z charakteristik definujících dobu, v níž žijeme. Zjistěte, jak se na výzvy současné společnosti dívá světoznámý filozof ekonomie, Tomáš Sedláček. V jedinečné online přednášce nám představí ekonomii, ne jako rigidní nauku o vzorcích a číslech, ale jako fascinující obor hluboce zakořeněný v humanitních vědách, a podělí se i o své názory podepřené obsáhlou znalostí filozofie, historie, psychologie, umění a náboženství. Nenechte si to ujít!

 

PhDr. Tomáš Sedláček, Ph.D.

je popřední ekonom a vysokoškolský pedagog, světově patřící k nejznámějším českým ekonomům současnosti. V letech 2001 až 2003 působil jako poradce prezidenta Václava Havla. V letech 2004 až 2005 byl poradcem ministra financí. Velkou část svého dětství prožil ve Finsku a Dánsku. V roce 2001 se stal doktorem filozofie na Karlově univerzitě v Praze. Studoval i na Yaleově univerzitě v USA. Přednáší ekonomii a dějiny ekonomických teorií na Fakultě sociálních věd Karlovy univerzity. Působí i jako makroekonomický stratég v ČSOB bance. Je členem správní rady Nadačního fondu proti korupci. Za svou hlavní publikaci Ekonomie dobra a zla získal v roce 2012 německou cenu za ekonomickou knihu. Tato publikace byla přeložena do 22 světových jazyků a sklidila úspěch i u zahraniční kritiky (Financial Times, New York Times, Die Zeit, Frankfurter Allgemeine Zeitung).

 

JAK WEBINÁŘ FUNGUJE?

— Přihlašování levou zadní: Na webinář se můžete připojit přes svůj telefon anebo notebook, nepotřebujete k tomu žádné další technické vybavení. 

— Před konáním webináře vám v den jeho konání na e-mail pošleme odkaz, přes          který se na webinář lehce připojíte. Pokud vstupenkou zakoupíte v den konání akce, odkaz na webinář vám přijde v jednom e-mailu přímo se vstupenkou.

— Zážitek pro aktivní i pasivní posluchače: Do webináře se můžete aktivně zapojit a  klást otázky, ale zároveň je určený i pro ty účastníky, kteří chtějí raději jen poslouchat. 

— Live stream webináře se vysílá prostřednictvím platformy Vimeo, přímo ve vašem internetovém prohlížeči. Není proto potřebné nic instalovat, ani se nikde     registrovat.

 

VÝHODY WEBINÁŘE:

— Zúčastnit se ho můžete z pohodlí vašeho domova anebo kanceláře.

— V nejbližších dnech po uskutečnění webináře dostanete záznam, který vám bude k dispozici po dobu 30 dní.

— Efektivnější využití vašeho času bez potřeby cestovat.

— Možnosti klást otázky a komunikovat s lektorem webináře.

— Na jeden vstup se může zúčastnit celá rodina.

 

Odpovede na často kladené otázky nájdete tu: 

bit.ly/OtazkyOdpovedeSK