Předprodej byl ukončen

Webinář: Virtual Tour — Skotsko
KONFERENCE / KONGRES / ONLINE / PŘEDNÁŠKA / Cestování / Outdoor

Webinář: Virtual Tour — Skotsko

sobota 27.3.2021 od 18:00
Live stream, Online

O akci

Země tisíců hradů, drsné vysočiny a tajemstvím opředených příběhů! Zažijte prohlídku Skotska, jež zhmotní ranní rosu mírně zvlněné krajiny a majestátnosti štítů, mezi nimiž sváděly krvavé souboje kdysi bájné klany. Nadýchejte se čerstvého vzduchu větrem ošlehaných ostrovů, poznejte skalnaté útesy nespoutaného severního a západního pobřeží lemované písečnými plážemi s vodou čistou jako duše jejich obyvatel. Odhalte tajemství rozlehlých jezer a temnou historii pohádkových hradů. Utečte před deštěm do ospalých vesniček s chaloupkami, v nichž se topí rašelinou, anebo nalezněte útočiště v útulných městech vybudovaných potem a krví svých předchůdců, které vás vždy přivítají jako starého přítele. Poznejte národ, který se nebere příliš vážně, ale právem hoří hrdostí ke své zemi. Z pohodlí našich domovů nás tisíci krás, jež nabízí nenapodobitelné Skotsko, provede cestovatel Adrián Drudga. Těšíte se, aye?

 

Mgr. Adrián Drugda

Cestování ho fascinuje odnepaměti a posledních deset let se mu věnuje profesionálně, hlavně jako průvodce. Adrián procestoval téměř 70 zemí a mnohé z nich navštívil doslova desítky krát. Jeho cestovatelskou vizí je představit svět co možná nejobjektivněji a nepřibarveně. Má výbornou angličtinu a španělštinu, domluví se i německy a francouzsky. Adrián věří, že největším nepřítelem cestování je stres, uzavřenost a nedostatek vnitřní pokory. Kromě cestování se také věnuje psaní článků a přednáškám.

 

JAK WEBINÁŘ FUNGUJE?

— Přihlašování levou zadní: Na webinář se můžete připojit přes svůj telefon anebo notebook, nepotřebujete k tomu žádné další technické vybavení. 

— Před konáním webináře vám v den jeho konání na e-mail pošleme odkaz, přes který se na webinář lehce připojíte. Pokud vstupenkou zakoupíte v den konání akce, odkaz na webinář vám přijde v jednom e-mailu přímo se vstupenkou.

— Zážitek pro aktivní i pasivní posluchače: Do webináře se můžete aktivně zapojit a klást otázky, ale zároveň je určený i pro ty účastníky, kteří chtějí raději jen poslouchat. 

— Live stream webináře se vysílá prostřednictvím platformy Vimeo, přímo ve vašem internetovém prohlížeči. Není proto potřebné nic instalovat, ani se nikde registrovat.

 

VÝHODY WEBINÁŘE:

— Zúčastnit se ho můžete z pohodlí vašeho domova anebo kanceláře.

— V nejbližších dnech po uskutečnění webináře dostanete záznam, který vám bude k dispozici po dobu 30 dní.

— Efektivnější využití vašeho času bez potřeby cestovat.

— Možnosti klást otázky a komunikovat s lektorem webináře.

— Na jeden vstup se může zúčastnit celá rodina.

 

Odpovědi na často kladené otázky naleznete zde:

bit.ly/OtazkyOdpovediCZ