Předprodej byl ukončen

Porozuměj rozdílům mezi mužem a ženou
KONFERENCE / KONGRES / ONLINE / PŘEDNÁŠKA

Porozuměj rozdílům mezi mužem a ženou

úterý 23.3.2021 od 19:00
Zoom, Online

O akci

Večerní online přednáška

Lektorka: Monika Amae Trčková 

Muži a ženy komunikují a přistupují k životním situacím natolik odlišným způsobem, že se zdá, že jsme skutečně z jiných planet. Žena i muž potřebují od vztahu něco jiného, a pokud to o sobě nevíme, nedokážeme navzájem uspokojovat své emocionální a biologické potřeby, a tím vzniká stres a nenaplnění.

Na naší online přednášce si řekneme, v čem jsou hlavní rozdíly mezi námi, a to jak z pohledu biologického, psychologického i spirituálního, a jak se spolu naučit vzájemně fungovat tak, aby to přinášelo do vztahu štěstí a naplnění. Jakmile budeme ctít a respektovat rozdíly mezi námi a začneme v nich vidět výhodu místo problému, můžeme si začít vztahy více užívat a otevírá se nám pole pro krásné vzájemné objevování.

Největší přání mužů odjakživa bylo, že chtějí pochopit ženy. Aby věděli, jak je činit šťastnými. Milí muži, nemusíte ženy plně chápat, stačí, když porozumíte několika základním principům jejich fungování a stanete se pro ně hrdinou.

-------------

To, jakým způsobem a na jakých úrovních jsou muži a ženy odlišní, nás nikdo doma, ani ve škole neučil, a přitom je to základní předpoklad pro zdravé a naplněné vztahy. Možná je vám jasné, že váš partner funguje tak nějak jinak než vy, ale protože neznáte principy fungování opačného pohlaví, tak zároveň nevíte, jak s ním / s ní správně komunikovat tak, aby vás skutečně slyšel /slyšela, a jak si říkat o to, co potřebujete, způsobem, který ho /jí bude motivovat to udělat. Je také dobré přesně vědět, jak fungujete vy (to znamená vaše pohlaví), a tím se vám objasní, proč děláte určité věci tak, jak je děláte.

Přednáška bude proložena příklady z praxe, ve kterých se sami poznáte, a na závěr bude prostor na konkrétní dotazy.

Více informací

Organizační informace: Online přednáška proběhne přes platformu Zoom. Přihlášeným účastníkům pošleme po přijetí platby odkaz na vysílání a pokyny k připojení.

Pokud nestihnete živé vysílání, zašleme vám odkaz na záznam přednášky.

Připojte se raději dříve, nechte si vypnutý mikrofon a kameru. Dotazy je možné klást online prostřednictvím „chatu“

Kontakt pro případ dotazů: Peter Bartal: 604 539 415, peter@peterbartal.cz