Předprodej byl ukončen

3Bobule - Autokino na Cihelně
KINO / PROJEKCE / Film

3Bobule - Autokino na Cihelně

pátek 30.4.2021 od 20:00
Autokino na Cihelně, Svitavy

O akci

Autokino najdete v areálu Cihelny Svitavy (Hálkova 2138/10, Předměstí, 568 02 Svitavy). Cena vstupenky je jednotná: 200 kč za automobil (předprodej končí v 19:00, poté lze vstupenky zakoupit pouze na místě). Samotný areál se otevírá hodinu před začátkem promítání. Prosíme všechny účastníky, aby přijeli s dostatečným předstihem.

V areálu bude obsluha, která vám ukáže, kam máte zaparkovat. Buďte prosím trpěliví a ohleduplní k ostatním.

K dispozici bude i občerstvení (červená maringotka Kavárny v parku), mobilní toalety a odpadkové koše

Jak naladím zvuk? Na autorádiu si naladíte FM frekvenci 96,7 MHz. Pokud nemáte v autě rádio nebo se bojíte o baterii, můžete použít mobil s připojenými sluchátky. Stačí si stáhnout funkční aplikaci, která chytá FM signál.

Co mám dělat po skončení promítání? Areál prosíme opouštějte ihned. Obsluha při odjíždění už auta nijak nekoriguje.

 

ČR 2020 • 101 min • režie: Martin Kopp • komedie • 

Po mnoha sklizních… Honza (Kryštof Hádek) a Klára (Tereza Voříšková) se stali majiteli vinařství a rodiči rozpustilých dvojčat. Jenže všední starosti dokáží být občas úmorné, takže v manželství jim to právě teď moc neklape. Navíc nastává rozhodující čas vinařského roku – vinobraní. Honza s Klárou mají problémů nad hlavu – vedle manželství řeší krádeže na vinicích. Klára bojuje s předsudky okolí, které nevěří, že žena může dělat kvalitní víno a překročit stín svého otce (Václav Postránecký). Ještěže ten ji provází jadrně vtipnými a moudrými radami coby na slovo vzatý vinařský i životní guru. Honza se po letech setkává s neodolatelným kumpánem Jirkou (Lukáš Langmajer). Ten se nadšeně hrne na návštěvu, aby pomohl se sklizní, které samozřejmě vůbec nerozumí. Přitom se Honzovi zapomene zmínit, že zároveň prchá před dluhy, které stihl nasekat, a že svého pubertálního syna, který přijíždí s ním, tak trochu unesl. Jirkova přítomnost dokáže spolehlivě vnést do života všech okolo vítaný i nevítaný rozruch. S věřiteli a policíí v zádech, za pomoci starých známých sousedů Kozderky (Miroslav Táborský) a Františka (Marian Roden) začíná série komických omylů a nedorozumění. Třetí pokračování kultovní komedie 3Bobule napsali Matěj Podzimek a Tomáš Vávra. Pod režijní taktovkou Martina Koppa se na plátno vracejí oblíbené postavy v podání Kryštofa Hádka, Terezy Voříškové, Lukáše Langmajera, Miroslava Táborského, Mariana Rodena a dalších.

Pořadatel

Středisko kulturních služeb města Svitavy

www.kultura-svitavy.cz