Předprodej byl ukončen

Webinář: Pavel Moric - Umění žít
KONFERENCE / KONGRES / ONLINE / PŘEDNÁŠKA / WORKSHOP / LEKCE / Osobní rozvoj

Webinář: Pavel Moric - Umění žít

středa 14.4.2021 od 18:00
Live stream, Online

O akci

Cítíte, že ve vás dřímá nevyužitý potenciál, ale v jeho naplnění vás sabotuje vlastní psychika? Uvízli jste ve stereotypu a spontánnost jste zaměnili za toxické vzorce chování, jež vám brání se zlepšovat? Toužíte po změně, ale neustále ji odkládáte a raději se poddáváte pocitům sebelítosti? Naučte se měnit svoje vnitřní postoje a žít život bez výčitek! Známý kouč pro osobní rozvoj a nalezení vlastního potenciálu, Pavel Moric, nám ve své přednášce pomůže bourat zažité struktury v našich myslích, znovu v sobě objevit touhu růst a překonat strach z vlastní nedostatečnosti a přiblíží nám také techniky, jak si všímat skryté příležitosti a krásu, která nás obklopuje.

 

Pavel Moric 

je lektor a mentor na scéně osobního rozvoje a hledání vlastního potenciálu. Pochází ze sportovního prostředí, 7krát získal titul mistra České republiky v karate a založil vlastní karate školu, kde se věnuje trenérské činnosti. V rámci cesty za objevováním sebe sama absolvoval přes 400 hodin terapeutických sezení, strávil týden na poušti Sahara a dvakrát se zúčastnil šamanských ceremonií v Peru. Neustále inspiruje lidi a sdílí své zkušenosti s různými publiky od korporátních sfér přes širokou veřejnost, workshopové akce a kanál Youtube. Jeho mentoringem a školeními prošlo už přes 10 tisíc lidí. 

 

JAK WEBINÁŘ FUNGUJE?

  • Přihlašování levou zadní: Na webinář se můžete připojit přes svůj                  telefon, tablet anebo notebook, nepotřebujete k tomu žádné další technické        vybavení. 
  • Před konáním webináře vám v den jeho konání na e-mail pošleme odkaz, přes  který se na webinář lehce připojíte. Pokud vstupenkou zakoupíte v den konání  akce, odkaz na webinář vám přijde v jednom e-mailu přímo se vstupenkou.
  • Zážitek pro aktivní i pasivní posluchače: Do webináře se můžete aktivně zapojit a klást otázky, ale zároveň je určený i pro ty účastníky, kteří chtějí raději jen        poslouchat.  
  • Live stream webináře se vysílá prostřednictvím platformy Vimeo, přímo ve          vašem internetovém prohlížeči. Není proto potřebné nic instalovat, ani se nikde registrovat.

 

VÝHODY WEBINÁŘE:

  • Zúčastnit se ho můžete z pohodlí vašeho domova anebo kanceláře.
  • V nejbližších dnech po uskutečnění webináře dostanete záznam, který vám bude k dispozici po dobu 30 dní.
  • Efektivnější využití vašeho času bez potřeby cestovat.
  • Možnosti klást otázky a komunikovat s lektorem webináře.
  • Na jeden vstup se může zúčastnit celá domácnost.

 

Odpovede na často kladené otázky nájdete tu

 

 

 

 

 

Další akce pořadatele

Pozoruhodné osudy prvorepublikových vil - 10.12.2020 od 18:00, Univerzitní kino Scala, Brno

Cestovatelské kino: Antarktida - 11.2.2021 od 19:00, Městská knihovna v Praze, Praha