Předprodej byl ukončen

Hustý Rychlokurz - propouštění
ONLINE / PŘEDNÁŠKA / WORKSHOP / LEKCE / Byznys / Profesní

Hustý Rychlokurz - propouštění

čtvrtek 15.4.2021 od 17:00
Microsoft Teams, Online

O akci

Přesně před rokem na začátku covid krize si většina firem kladla otázku, zda začít propouštět, jak dlouho bude situace trvat, jak rychle se z toho oklepeme? Jsme v březnu 2021 a situace se vlastně opakuje. Zvládli jsme loňský rok, ale krize dál pokračuje, co bude dál? 

V lednu 2021 novinové titulky hlásily, že obavy lidí ze ztráty zaměstnání kvůli koronavirové krizi se začínají naplňovat. Jen za prvních 15 dní v lednu přišlo o práci asi 30 tisíc Čechů. „V březnu hrozí vlna výpovědí, tvrdil pan Středula na začátku roku…

Podle našeho názoru se situace nedá paušalizovat, různé sektory byly zasaženy různě. Plošné propuštění není dle našeho názoru první variantou, jak řešit úspory a mohu již nyní potvrdit, že spousta společností se správně zachovala a k velkým propouštěním nedocházelo. Bohužel jsou i společnosti, kde jiné řešení, než propouštění není. I z našeho průzkumu vychází, že část společností se na hromadné propouštění chystá a ze společných HR čajů s desítkami HR odborníků se dotazy k propouštění dost často pokládají.

Proto pro vás na duben chystáme Hustý Rychlokurz na téma Propouštění – citlivě a pracovně-právně správně pro HRisty. Za hodinu a půl do vás dostaneme všechny pravidla, podmínky, informační povinnosti týkající se propouštění. Odnesete si přesný popis postupu, časový harmonogram i vzory pro úřad práce a odborové organizace. Jsem si jistý, že po tomto kurzu Vás nic nepřekvapí a procesem propouštění projdou obě strany citlivě, ohleduplně a správně.

Více informací

Email po nákupu obsahuje všechny praktické informace, jak se k přednášce připojit.

Další akce pořadatele

Odměňování v kostce - 16. května od 17:00 – 6.6., On-line konference, Online